Gudrība atbrīvo prātu no godkāres. /Reinis Kaudzīte/

Natvia

Iemīlies tīrā, saldā garšā
...atvadies no mākslīgajiem saldinātājiem!

Natvia priekšrocības

• Ar Natvia Jūs varat cept un gatavot.
• Natvia ir 100% dabīga un satur NULLE kaloriju.
• Natvia ir radīta, izmantojot organiski audzētu stēvijas augu.
• Tās sastāvā nav cukuri, aromatizētāji un ģenētiski modificētas vielas.
• Nesatur aspartamu un saharīnu.
• Natvia radīta īpašai saderībai ar kafiju.
• Natvia ir ar zemu Glikēmisko indeksu un ir ideāla diabētiķiem.
• Tai ir labākā garša salīdzinājumā ar citiem saldinātājiem.

Lasīt vairāk: http://www.natvia.lv

Šokolādes riekstu kūka
  


Sastāvdaļas 1 porcijai = 3 vienības
• 2,5 ēdamkarotes auzu miltu
• 2 tējkarotes kakao pulvera
• 7 g sasmalcināti lazdu rieksti
• ¼ tējkarotes cepamā pulvera
• Šķipsna sāls, ¼ tējkarote vaniļas cukura
• 2 ēdamkarotes Natvia pulvera
• 1 ēdamkarote bezpiedevu jogurta
• 3 ēdamkarotes piena
• 1 gabaliņš tumšās šokolādes

Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175C°. Samaisa kopā visas sausās sastāvdaļas, pēc tam
pievieno slapjās sastāvdaļas un labi samaisa. Ielej 2/3 no mīklas kēksa formā.
Ievieto centrā gabaliņu šokolādes un pārklāj ar atlikušo mīklu. Cep 12 - 15 minūtes un ļauj kūkai atpūsties pirms pasniegšanas. Šīs kūkas centrs ir nedaudz jēls dēļ izkusušās šokolādes. Pēc tam uzmanīgi izņem no formiņas, pārkaisa ar pūdercukuru un rotā ar svaigām ogām.

Vairāk recepšu: http://www.sweeterlifeclub.com

Cena
Natvia pulveris (200 g) – 7.50 EUR
Natvia paciņās (40gab.) – 4.00 EUR

Var iegādāties FD birojā vai pasūtīt online veikalā