Neko neatliec uz vēlāku laiku, jo vēlāk tev nebūs vieglāk. /Žans Pols/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

aktivitātes trenažieru zālē


siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 15.08.2012 10:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/08/2012 10:06:36 - Rakstīja :

Sveikas!

 

Es apmeklēju sporta kluba pāris reizes nedēļā. Gribēju apjautāties tām meietnēm, kas arī iet uz sporta klubu - pēc kādas sistēmas jūs sportojat? Kādi vingrojumi, kādā secībā? Piemēram kardio 30min, pēc tam trenažieri kājām, presīte utt? Esmu mēģinājusi dažādus veidus, bet gribēju dzirdēt vēl kādu viedokli. Varbūt kāda sporto pēc trennera sastādītas programmas?


Xiacinte (on-line)
Publicēts: 15.08.2012 14:31 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/08/2012 14:31:45 - Rakstīja :
Nezinu, vai mana pieredze derēs, jo es eju tikai uz grupu nodarbībām. Man treniņi trenažieru zālē šķiet garlaicīgi un nav arī pārliecības, ka visu izdarītu pareizi. Grupu nodarbībā tomēr var sekot trenera padomiem un ieteikumiem. Uz treniņiem eju 3-5 reizes nedēļā, kā sanāk. Manā "arsenālā" ir tās nodarbības, kas man patīk (bez īpašas sistēmas) - pilates, spēka treniņi (body pump, body condition), aerobika, bosy, trx, utml.

Xiacinte (on-line)
Publicēts: 15.08.2012 14:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/08/2012 14:32:57 - Rakstīja :
Oi - tik tagad ieraudzīju, ka virsrakstā ir jautājums par trenažieru zāli.  Tad es "ne pa tēmu". Sorry!

siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 15.08.2012 14:49 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/08/2012 14:49:27 - Xiacinte Rakstīja :
Uz treniņiem eju 3-5 reizes nedēļā, kā sanāk. Manā "arsenālā" ir tās nodarbības, kas man patīk (bez īpašas sistēmas) - pilates, spēka treniņi (body pump, body condition), aerobika, bosy, trx, utml.

Paldies par viedokli, Xiacinte. Un kādi ir Tvai novērojumi par treniņu efektivitāti? Kuru sporta klubu Tu apmeklē?


zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 15.08.2012 17:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/08/2012 17:19:43 - Rakstīja :
Es eju sportot - gan trenazieru zale svari un vingrojumi, gan kardio (baiki vai skriesana). Kad dzivoju Latvija, tad ejot uz trenazieru zali es pati kaut ko mikseju (lidzigi ka tu) - draugu ieteikumi, kaut kadi vingrojumi no neta vai zurnaliem, kaut ko noskatijos no citiem... un dariju ka man likas, ka butu pareizi.
Parvacoties dzivot prom no LV, apmekleju zali ari tagad un pirmo reizi muza man ir trenera sastadita programma (ko man ik pec 2-3 menesiem treneris maina). Forsi ir tas, ka si trenera programmas sastadisana ir ieklauta (respektivi, nav papildus jamaksa) ikmenesa maksa. Esmu loti apmierinata, jo ar treneri tika izrunats, kuram kermena  vietam es gribu pieverst uzmanibu, kur kaut ko nost dabut, ka pareizak est pirms/pec trenina utml. Loti pozitivi ir tas, ka pirmajas reizes (zinu, ka LV ari ta bija), treneris skatas vai dari pareizi vai ne. Jo pasam jau liekas, ka dari pareizi, bet izradas, ka neka... jo cilveks jau slinks pec dabas, piemeram, veic vingrojumu ta, lai pasam vieglak izdarit, bet tad treneris ierikte tevi pareizaja pozicija un vairs nevar to vingrojumu tik vienkarsi veikt - sviedri sak  list un pati elst...  Man protams ari ir paveicies ar treneri, kurs ir vienkarsi superigs - gan motivacijas zina, jo vienmer mudina mani darboties, gan ari vina pasa kermenis loti labi parada, ka tas ko un ka vins iesaka - darbojas. Man jaatzist, ka kaut ari man ir taucini vel pa virsu, jau loti labi var just apaksa muskulus un kermenis man jau ir stingrs!

Saku meginat aprakstit, ko daru, bet tas nav tik vienkarsi un pec mana uzrakstita neko nevar saprast!  Varu pastastit, ka iesakuma pirmos menesus programma man tika sastadita ta, ka vairak vingrojumu bija uz trenazieriem, lai (ka treneris teica) iegutu pamatbazi galvenajam muskulu grupam. Un pakapeneski vingrojumi uz trenazieriem tika samazinati. Tagad visi mani vingrojumi galvenokart  ir ar hantelem, lidzsvara turesanu, izklupieniem utml.

Man jau liekas, ja lidzekli atlauj ir baigi svetigi, ja var samaksat trenerim, kurs tad ari sastada programmu atbilstosi cilveka vajadzibam (tik jaatrod tads labs). LAI GAN, problema ir taja, ka zinu, ka LV trenazieru zales treneri ir tadi paslinki (tada zina, ka, ja nesamaksa, tad isti negrib neko ieteikt vai paradit ka labak), vismaz man tada pieredze LV bija. Un vel zinu, ka man draudzene samaksaja trenerim, lai uztaisa programmu, a sis panema kaut kadu standartu un iedeva vinai, lai darbojas... 

AA, par secibu varu pateikt, ka man tika dazadi sastaditas programmas. Bet sakotneji teica (kad bija galvenokart trenazieru vingojumi), ka pec iesildisanas, kas ir 10-15 min, jasak ar kermena augsu un pakapeniski visam muskulu grupam uz leju (rokas, pleci, sani, mugura, prese), iznemums bija kajas - tas vareja gan sakuma, gan beigas, ka gribas. Savukart tagad man vingojumi ir tadi, ka viens vingrojums ietver vairakas muskulu grupas, lidz ar to, man teica, ka tagad tam nav ipasas nozimes kada seciba.

Man liekas, ka dari tu ok, tikai tauku dedzinasanas noluka labak ir - iesildities 10-15 min, tad veikt visus vingrinajumus, un tad 30 min vel kardio. 

zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 15.08.2012 17:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/08/2012 17:19:54 - Rakstīja :
Vai cik gari sanaca....

Xiacinte (on-line)
Publicēts: 15.08.2012 21:20 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/08/2012 21:20:54 - siguciic Rakstīja :
Paldies par viedokli, Xiacinte. Un kādi ir Tvai novērojumi par treniņu efektivitāti? Kuru sporta klubu Tu apmeklē?
Eju uz Veselības Fabriku. Ar efektivitāti esmu ļoti apmierināta, lai gan jāsaka, ka efekts kļuva pamanāms arī vizuāli tikai apvienojot treniņus ar FD programmu. Pirms tam vingroju un paralēli regulāri ēdu visu kas garšo un lielos daudzumos. Tad efekta nebija. Bet tagad kopā ar FD un treniņiem - smuki muskulīši rokām, krietni stingrāki palikuši (lai gan protams, vēl ir uz ko tiekties) tricepsa muskuļi, kas pirms tam man likās neiespējamā misija, uzskatīju, ka  sievietēm ar t.s."peļu vēderiņiem" ir vienkārši jāsadzīvo...bet tas tā nav - regulāri treniņi liek par sevi manīt. Arī "riepiņa" ir mazinājusies, tostarp problemātiskās vietas viduklī mugurpusē, t.s. "milas rokturīši" arī kļuvuši krietni mazāki. Presīte stingra, nedaudz jau manāms arī reljefiņš. Lielākā problēma šobrīd - augšstilbi. Ar tiem nekādi netieku galā...

siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 16.08.2012 13:15 | Atbildēt, citējot šo komentāru
16/08/2012 13:15:49 - zaika Rakstīja :
Es eju sportot - gan trenazieru zale svari un vingrojumi, gan kardio (baiki vai skriesana). Kad dzivoju Latvija, tad ejot uz trenazieru zali es pati kaut ko mikseju (lidzigi ka tu) - draugu ieteikumi, ...

Paldies par Tavu viedokli, zaika. Ļoti interesanti bija to palasīt. Cik forši, ka apmeklējumā ir iekļauts trenera sastādīts plāns, kas turklāt arī tiek mainīts - SUPER! Es domāju septembrī paņemt trenera sastādītu programmu, vienīgi cerams, ka tā tiešām nebūs masveidīga, kas tiek dota visiem.

Mjā, ar iesildīšanos gan es grēkoju. Parasti uzreiz eju uz skrejceliņu, sākumā eju, pēc tam sāku skriet. Tad presīte, hanteles un nobeigumā trenažieri.

Cik bieži Tu ej uz zāli un ~ cik ilgu laiku tur pavadi?


zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 19.08.2012 23:25 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/08/2012 23:25:59 - siguciic Rakstīja :
Paldies par Tavu viedokli, zaika. Ļoti interesanti bija to palasīt. Cik forši, ka apmeklējumā ir iekļauts trenera sastādīts plāns, kas turklāt arī tiek mainīts - SUPER! Es domāju septembrī paņemt tren ...
Esmu darijusi visvisadi. Bet patlaban esmu nonakusi pie sava (pagaidam laikam prieks manis labaka) varianta. Sportot uz sporta zali censos aiziet 4 reizes nedela. Kaut gan tagad man sanak pat 5 reizes nedela, ipatneji, jo parasti vasara man vispar iekstelpas negribas sportot, bet sogad ir savadak. Domaju, ka 'pie vainas' ir sastaditas programmas ietvaros gan redzamas parmainas kemena uzbuve, gan tas, ka ar katru treninu vairojas izturiba un ir iespeja 'darboties' ar arvien lielaku hantelu smagumu. 

Tatad, eju uz sportu 4 reizes - ta man ir norma tagad jau kadus 7-8 menesus. Ja agrak es pavadiju zale laiku pec principa - jo ilgak, jo labak, tad tagad pieeja man ir mainijusies. Es necensos pavadit baigi ilgu laiku, darbojos diezgan operativi. Sis 4 reizes man ir sadalitas ta - 2 trenini zale un 2 kardio vai ari 3 trenini zale un 1 kardio. Tas, vai man ir 2 vai 3 trenini ar svariem, nosaka tas, ka man attiecigaja nedela ir sanacis aiziet uz sporta zali, es vados pec principa, ka svarus nevajadzetu cilat 2 dienas pec kartas, vajag 1 dienu izlaist. Ja eju uz sportu 1dien, 2dien, 3dien un 5dien, tad svari man ir 1dien, 3dien, 5dien un attiecigi kardio - 2dien. Ja eju 1dien, 2dien, 4dien, 5dien, tad atkal: svaru zale - 1dien, 3dien un kardio:2dien, 4dien. Tagadeja programma man ir sastadita (kopa ar iesildisanos) apmeram uz 1 h - 1h 10 min (iepriekseja bija tik uz 45 min) un kardio parasti 50 min, ir pieteikami. Runajot par svaru zali, nav nozime cik ilgu laiku tur pavada (mans trenera teiktais un tagad ari prakse pieredzetais ), galvenais, ka izpilda vingrojumu pareizi. 

Un septembris pavisam jau tuvu, loti forsi, ka tev bus sastadita programma. Bet iesaku tev paintereseties  pie draugiem, pazinam, vai nav kadas labas atsauksmes par kadu no treneriem, jo pilnigi uz dullo pie kada iet - var uztrapit desmitnieka un var nosaut galigi garam. aaa, un vel mana pieredze rada, ka nevajag izveleties par treneri nenormali uzkacatu dzeku (no offence tadiem), bet parasti vini nesaprot, ko damam vajag un grib tik savus proteina pulverisus iesmeret (pardot) un saka, ka bez tiem vari nemaz nesakt treneties....

siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 20.08.2012 10:10 | Atbildēt, citējot šo komentāru
20/08/2012 10:10:32 - zaika Rakstīja :
Esmu darijusi visvisadi. Bet patlaban esmu nonakusi pie sava (pagaidam laikam prieks manis labaka) varianta. Sportot uz sporta zali censos aiziet 4 reizes nedela. Kaut gan tagad man sanak pat 5 reizes ...

Jā, izklausās, ka Tev ir baigi foršais treneris un arī programma laba. Man pat patīk, ka treniņi aizņem ~ stundu, jo tad var izlikt maksimāli spēku un nāk biežāk, nevis 2 h, bet retāk. Ļoti gribētos ticēt, ka arī Latvijā var atrast kompetentus trenerus un nekādus pulverus noteikti netaisos lietot. Man ir skaidrs mērķis, tagad tikai jāsaprot kā to realizēt un jārīkojas

Kad Tev ir kardio - tad tev ir ieslidīšanās un tikai kardio; kad zāe - tad ieslidīšanās un tikai zāle? Izklausās baigi feini, es parasti kombinēju tos abus.

Sākumā noteikti bija grūti izpildīt visu, kas programmā,ne? Bet es no grūtībām nebaidos, galvenais, lai pēc kāda laika var redzēt un just rezultātu

Vasaras periodā tiešām tā laiskāk sanāk apmeklēt zāli, ekstra reizi parasti ziedoju aktivitātēm brīvā dabā - skrituļošanai vai riteņbraukšanai. Bet līdz ar vēsāka laika iestāšanos viss iegriezīsies savās ierastajās sliedēs

Kurā valstī Tu dzīvo?


zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 21.08.2012 13:13 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2012 13:13:38 - Rakstīja :
Vai nemaz neruna... Katru reizi, kad uztaisa jaunu programmu sakuma kadas 2 nedelas, kamer pierod... es pusdama un elsdama tur pa zali nemos  Bet katru reizi, kad kaut kas jauns tiek darits un cita muskulu grupa strada, diezgan atri var redzet jau labas izmainas. Protams pie nosacijuma, ka ari ar esanu ir puslidz ok. Jo sakotneji, es daudz sportoju, bet ta, ka man loti garso sieri, olivas un vins, tad man kg +/- staveja uz vietas. 

Bet man jasaka godigi, ka, diezgan aktivi sportojot, kg tagad man nekrit tik raiti ka brizos, kad sportoju slinkak. BET protams nevar salidzinat kermena tvirtumu, vingrumu un stingrumu. Jo nesportojot kermenis ir tads 'plockigaks' (nu vismaz man noteikti). Ta, ka tu noteikti izverte un izdoma, ko tu gribi vairak - atrak nosmest kg vai dabut stingru kermeni (bet kg kritot laiskak ) Es briziem pat domaju pie sevis, ka varetu svert gandriz vai vienalga cik kg, bet ar noteikumu, ka mans kermenis izskatas stingrs. Tiesi sodien gan nosveros, gan nomerijos - kg stav turpat, kur bija, bet cm ir nokritusi jau pa 2 nedelam, kad ieprieksejo reizi merijos!

Runajot par iesanu uz zali vasara, ja, ka jau teicu ari man sis ir netipiski. Jo parasti es vienmer vasaras perioda kadus 2 menesus uz zali vispar negaju un tapat ka tu, centos aktivitates veikt citas. Bet ta, ka man tagad ir tads ka abonoments uz gadu (jo tad ir letaka ikmenesa maksa) (aa, dzivoju patlaban Vacija), tad isti partraukt es nevaru un esmu patikami spiesta karta tomer iet uz sporta zali  

Un ja, es nodalu abus - gan kardio, gan zali. Jo savadak sanak: pirmkart, ilgu laiku pavadit sporta zale un otrkart, tad var lidz speku izsikumam nemties. Abus kopa (kardio un svarus) es dariju kadu bridi, pilnigi ta, ka jau nibeja gar acim un briziem galva griezas... un tad sapratu, ka laikam kaut kas tomer jamaina. Aaa, bet vienigais iznemums, kad veicu abus kopa ir, tajas dienas (parasti jau piektdienas vai sestdienas ), ja man ir paredzeta kada ballite vai cits pasakums, kur zinu, ka bus esana un vini. Un, lai lidzsvarotu vakara kalorijas, tad es censos nedaudz vairak pasportot.

Un kuru sporta klubu tu apmekle? 
Es vienu treneri atceros, kurs man patika no body bike, rowing nodarbibam, cik zinu vins ari man liekas, ka programmas sastada, bija tads serps, bet za to, rezultati bija  Man liekas, ka ir jaatrod tads treneris, ar kuru var runat par visu (es domaju, par sportu un esanu ), kur pasai nav bail vai kauns sakert savus taucinus sanos un radit sim: 'Vot, te man vajag sito dabut nost' , es ta dariju! 

siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 21.08.2012 14:52 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2012 14:52:10 - Rakstīja :

Man šobrīd ir tā, ka nav jānomet pārāk daudz, bet vēders un ''ļeškas'' ir tās problēmzonas  Grūti pat izdomāt, ko vēlos vairāk, bet laikam jau tvirtumu. Patīk kā tas izskatās un arī jūtos tā labi

Īstenībā baigi sen neesmu mērījusi apkārtmēru, tikai svēros. Laikam būs jāpaseko līdzi arī izmēriem.

Es arī uz zāli eju kaut vai tik cik sanāk, jo ja es neiešu 1 mēnesi, tad man atkal būs jāmaksā iestāšanas maksa, kas ir līdzvērtīga mēneša maksai. Apmeklēju City Fitness, starp citu. Visbiežāk eju uz Spici, bet kad esmu tuvumā kādam citam klubam, tadf aizeju uz Dominu, Olimpiju vai Sky&More. Tādā ziņā vismaz izdevīgi.

Vai Tu kādreiz pavingro arī pie kādiem youtube video mājās? Man patīk viens ļoti vecmodīgs, bet feins presītes treniņš ''8 minute abs workout''.

City Fitness ir tāds treneris Artūrs Lucs, bet uz vietas viņš nav pārāk bieži. Cik esmu redzējusi, tad pēc programmas sastādīšanas viņš skatās, vai viss tiek darīts pareizi, kas ļoti priecē. Uz kuru zāli Tu Latvijā gāji? Par ēšanu - pieturēšos pie FD, jo tas jau ir veselīgs dzīvesveids, bet noteikti svarīgi ir atrast treneri, ar ko pats cilvēks jūtas labi un nekautrējas. Būs jāpalsa atsauksmes par to treneri! Tu parasti ēd pirms vai pēc treniņa?


Vinetapa
					Poste: 42
Vinetapa (on-line)
Publicēts: 21.08.2012 15:11 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/08/2012 15:11:58 - Rakstīja :
Gāju vingrot uz apļa treniņiem šeit. Tagad kad ir mazulis, nesanāk izbrīvēt laiku. Biju apmierināta. Ja kādam interesē, varu piedāvāt šajā klubā dāvanu karti (vērtība Ls 24.99) pa Ls 20.

zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 22.08.2012 13:36 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2012 13:36:25 - siguciic Rakstīja :
Man šobrīd ir tā, ka nav jānomet pārāk daudz, bet vēders un ''ļeškas'' ir tās problēmzonas  Grūti pat izdomāt, ko vēlos vairāk, bet laikam jau tvirtumu. Patīk kā tas izskatās un arī jūtos tā labi Īst ...
Zini, es laikam tada zina esmu salidzinosi slinka. Majas nevingroju, kaut ka nav iedvesmas. Bet laikam, ja godigi, ja ta padoma, nekad isti neesmu meginajusi vingrot majas, jo vienmer +/- esmu pirkusi abonomentu sporta zale. Un vel, ja eju uz sporta zali, man patik ta sajuta, ka neesmu vieniga, kas nemas un darbojas, un svist. Tas ir ari sava veida motivators. 

Uiii.. ta, ka ari Riga esot, man sanaca mainit dzives vietas, esmu gajusi uz loti dazadiem sporta klubiem - Reaktors, Kolonnas sporta klubi (panatta mukusalas iela un galerija centrs), Cityfitness, Atletika ,Global fitness.. Gaju ari uz Olimpisko centru peldet (loti patika) un ari gaju uz Karsto Jogu - loti laba padarisana prieks svara samazinasanas, bet zinu, ka ir cilveki, kuriem nepatik un kuri nevar panest to karstumu. Un isteniba vina ir padarga uz vienu reizi, bet ja nem abonomentu, tad nebija tik traki  Bet za to, efekts loti labs.  aa, un apskatijos neta un samekleju, treneris, ko es domaju ir Kristaps Celms. Agrak vins bija gan Reaktora, gan Cityfitness. Nezinu, ka ir tagad! 

Es edu gan pec, gan pirms trenina. Pirms trenina es principa edu viskaut ko. Galvenais princips, pec ka es vados ir - cik ilga laika pec esanas es eju uz sporta zali. Ja zinu, ka iesu 1 stundu pec esanas, tad edu kaut ko vieglaku - biezpienu, darzenus, kadu augli. Ja zinu, ka trenins ir velak neka 1 stundu pec esanas, tad principa edu dajebko. Makaronus, risus, maizi, putru, sieru, darzenus utt. Tas, ko es esmu noverojusi, ja edu putru (vai ari citus carbs), tad man noteikti vajag vismaz 2 stundas starp esanu un treninu, savadak veders pilns un smags. Vislabak tada gadijuma, ja sanak starpa kadas 2,5-3 stundas. Tad ir super! Man patik sportot ar salidzinosi tuksu vederu - tad es varu labak visu izpildit un nekas nesak spiest ne sanos, ne kur citur :) Un isteniba tad ir ari vieglak. Bet drosi vien ta ir gaumes lieta!

Ar esanu pec trenina, es esmu visadi eksperimentejusi. Agrak es visu laiku gaidiju tas 2 h pec trenina (ta ari Una bija teikusi), un tikai tad edu. Isteniba tikai kadus pedejos 2 menesus es so esmu mainijusi un esmu sakusi est 30-60 min laika pec trenina. Un zini, sadi prieks manis ir labak. Es edu gan pec svaru zales, gan pec kardio. Bet ar esanu es domaju, nevis riktigu porciju - tadas istas pusdienas, bet nedaudz olbaltumvielas - varetu teikt es ieknakstu pec trenina . Parasti apedu kadus 100-200g biezpiena (zinu, ka tuncis ari ir labs, bet man negarso ), mazo jogurtinu bez piedevam, vai kefiru 200-300 g. Tad pagaidu 2 stundas pec si un edu normalu kaut ko, tas ir, normalu edienreizi. Ja zinu, ka pec trenina, jaskrien uz darbu vai kur citur, tad izlidzos ar tiem mazajiem proteina batoniniem, ko var nopirkt Veselibas Pasaule (tads veikals diez vel ir?). Drosi vien nav tik labi ka biezpiens, bet labak neka nekas. Un ne jau loti biezi so daru - sad un tad. Es iesaku tev pameginat sadi, jo ir super (vismaz man). Mans jaunais izaicinajums ir est mazakas porcijas, lai veders nestaipas tik daudz. Un sadi edot, ari pec tam , pec ieknakstisanas, kad ed normalo edienreizi, tik daudz negribas apest. Protams, varbut, ka sakuma likas jocigi kadu nedelu sadi, bet organisms atri pierada. Man ari agrak bija visu laiku galva - pec trenina 2 h neest, 2 h neest. Bet ari lasot info interneta, esmu nonakusi pie sava secinajuma, ka tas nav pareizi. Jo man liekas, ka problema ir taja, ka sis pusstundas-stundas laika pec trenina, cilveki grib est normalu edienreizi un tas toc nav labi. Bet nedaudz olbaltumvielas vajag!

Un ka dari tu? Kad tu ed pec trenina? 

Un, ja nav noslepums, par cik kg tev gribas samazinat savu svaru? 

zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 22.08.2012 13:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2012 13:37:30 - Rakstīja :
Man par so temu visadi memuari rakstas... Siguciic, ceru, ka neaizmigsi lasot 

zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 22.08.2012 14:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/08/2012 14:30:10 - Rakstīja :
Ak ja, un runajot par esanu in general, es ari +/- censos pietureties pie FD, tomer man jaatzist, ka sportojot es vairak censos uznemt olbaltumvielas un mazak oglhidratus. Tapec man sanak biezi 'aiznemties' vienibas prieks olbaltumiem uz oglhidratu rekina.

siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 23.08.2012 09:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/08/2012 09:48:32 - zaika Rakstīja :
Zini, es laikam tada zina esmu salidzinosi slinka. Majas nevingroju, kaut ka nav iedvesmas. Bet laikam, ja godigi, ja ta padoma, nekad isti neesmu meginajusi vingrot majas, jo vienmer +/- esmu pirkusi ...

Sveika! Neaizmigu gan lasot, man ir ļoti interesanti dzirdēt Tavu pieredzi un viedokli. Paldies Tev par to

Esmu mēģinājusi iet uz jogas nodarbībām, bet man nepatika. Biju apsvērusi iet uz skriešanas nodarbībām, bet neesmu saņēmusies. No nodarbībām man pagaidām patīk tikai ūdens aerobika, dažādībai

Paskatījos - Kristaps Celms strādā City Fitness, biju redzējusi, ka viņš vada skriešanas nodarbības. Būs jāpainteresējās par treniņu plāna sastādīšanu pie viņa

Ar ēšanu man ir tā...darbu beidzu 17:00. Ja eju uz baseinu, uzkožu kādu augli 15:30-16:00 un 18:00 peldu, 20:00 ēdu vakariņas (ok, vakar nepaspēju, sanāca vispār tikai 21:30). Ja eju uz zāli, tad parasti pēc darba aizbraucu uz mājām, ap 18:00-19:00 paēdu vakariņas un ap 20:30-22:00 esmu zālē. Ja kaut ko gribas pēc tam, dzeru tēju. Bet nu kaut kā tā man ir ar to ēšanu. Pavisam neēdusi pirms sporta nevaru, jo nav spēka, bet arī ar baigi pilno vēderu ir grūti, tā kā puslīdz cenšos ievērot laiku uz vienu un otru pusi, skatoties kā man ir ar laikiem. Ja skrituļoju, vai griežu riņķi mājās, tad paēdu brokastis, pēc 30 min jau darbojos un pēc pasportošanas kādu 1h nogaidu. Nu kaut kā tā man ir

Es vispār ēdu tikai pēc FD ēdienkartēm. Man tā ir vieglāk - jau laicīgi sastādu, kuras ''dienas'' ēdīšu, sapērku visu, sagatavoju un tad uz darba dienām ir viss jau gatavs! Ik pa laikam pavariēju ar ēdieniem, kaut ko pamainu, bet minimāli. Tā kā man sanāk brokastis, pusdienas, vakariņas un 1 vai 2 uzkodas, kā kuru reizi.

Es šobrīd sveru 63 kg un mērķi esmu ierakstījusi 59-tīri psiholoģisku iemeslu dēļ, bet es nezinu kā tas izskatīsies vizuāli. Es zinu, kā gribu izskatīties un justies, tāpēc skatīšos pēc situācijas, kad ir ok, kad vēl jātievē. Kad nometīšu lieko tauciņu, sākšu piestrādāt aktīvāk pie tvirtuma. Starp citu, biju uz Fitnesa testu un tur man ideālo svaru noteica - 62 kg.

Kā ir ar Tevi? Cik Tev vēl jānomet? Kādus kardio Tu izmanto zālē un vidēji cik ilgi?

 


zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 23.08.2012 18:21 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/08/2012 18:21:05 - Rakstīja :
Nu tu tagad esi mana merka svara! Tad jau tu pavisam tieva jau esi!  Patlaban sveru ap 68 kg (es tapat ka tu esmu 1,71 m gara) un velos tikt lidz 63 kg. Vismaz tagad esmu uzlikusi sev tadu merki! Kaut gan man jasaka godigi, ka ir gruti, jo esmu jau diezgan tagad apmierinata ar savu figuru. Ok, ok man vajadzetu sanus vel nodzit, un tad butu pavisam super! Tatad, kopa sanak, ka man plana vel tikt vala no 5 kg!  Un briziem es pat domaju, ka varbut japaliek tajos pasos 64-65 kg, jo tad ari jutos un izskatos labi, un nemot vera, ka es pec dabas esmu - ka mate mani sauc - ''ciema slota'', tad man ir nedaudz bail uzstadit sev parak zemu merka svaru, jo tad bus gruti to noturet ar visu ciemosanos, ballesanos utt. (zinu ka ta ir sava veida atruna, bet tomer.. )

Kadreiz, kad tieveju esmu tikusi ari lidz 59 kg un zemak, bet tad man ir loti loti gruti uzturet to svaru, principa sanaca loti maz est - bezmazvai 1 tomats, 1 abols, 1 maizes skele un viss  Nu redzes, ka es jutisos, kad sasniegsu savu merka svaru - varbut vajadzes pakoriget +/- uz augsu/leju. Diemzel man nav tada figura, lai es butu skinny. Ehhh, diemzel, jo man ta gribetos uzvilkt riktigi skinny jeans, bet nu nav lemts  

Bet varbut tev nemaz vairs nevajag kristies lidz tiem 59 kg, ja jau saki, ka esi noteikusi, ka tev 62 kg idealais svars? Varbut nav verts vairs, jeb tu tomer juti, ka ir vietas (uz kermena), kur vel kaut kam kristies un kuras uzlabot? 

Runajot par kardio, tad ir ta: parasti eju vai nu uz baikiem (50 min), iznemums gadijumos, ja zinu, ka vakara ballite, tad eju uz baiku nodarbibu, kas ir 80 min, nu ta, lai vismaz nedaudz kompensetu planoto vakaru. (Te man jasaka, ka es atteiciba uz sevi neesmu parak stingra, un ciemos atlaujos ari so to est, parsniedzot atlautas vienibas. Ta, ka man negarso kukas, tad parasti vienibas sanak parsniegt ar sieriem un vinu) Un ka ir ar tevi - vai tu, tagad, kad tieve - paskumos atlaujies kadu vinu vai prosecco, vai tomer pilniba izsledz alko? Tad, ja es skrienu, tad parasti censos kadu 1 h (videja tempa kadi 9 km man sanak), kaut gan neesmu ipasa skriesanas fane un tad vel es izmantoju steperi (laikam ta sauc? princips tads, ka kapj pa kapnem), un tad to es parasti kadu 1 h - 1h 15 min (atkariba kads man temps taja diena, jo parasti vados pec km, un tad uzstadu sev merki 5 km notipinat ).

siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 24.08.2012 08:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/08/2012 08:55:04 - Rakstīja :

Kā jau teicu - man gribētos drusku nost no vēdera daļas un ciskām, pārējais tā kā būtu ok. Domāju, ka noteikti neizskatīšos kā Victoria's Secret modele, jo nevarēšu to noturēt. Pilnīgi visu savu brīvo laiku zālē neesmu gatava pavadīt. Un ar ēšanu arī ir tā - man patīk paēst garšīgi un dažkārt apēst kādu biezpieda sieriņu vai citu kārumu  Brīvdienās, divatā ar vīru vai ar draugiem patīk pabaudīt labu vīnu. Ne jau piedzeršanās pēc, bet tieši baudīšanas. Stipros dzērienus gan pēdējā laikā nelietoju, esmu palikusi par baigo vīna fani pēc neliela vīna semināra

Ja godīgi, tad pagaidām mans ritms ir šāds - darba dienas pēc programmas, bet brīvdienās pēc ēdienkartes nedzīvoju, galvā gan skaitu, lai būtu apēsti vajadzīgi dārzeņi, izdzerts ūdens un pārējais nepieciešamais, bet ja apēdu kādu našķi vai iedzeru vīnu, lai tas daudzmaz nepārsniedz vienības.

Tagad dienās, kad esmu sportojusi cenšos neēst vairāk, bet bonusa vienības neizmantot. Lai gan, ja zinu, ka tuvojas tusiņš, tajā dienā vai visā nedēļā cenšos sportot intensīvāk un vairāk  Arī es neesmu skinny tips un negribu sev arī kaut ko aizliegt, jo iepriekš ievēroju savādāku ēdienkarti, ko man sastādīja uztura speciālists, bet tad gan es vispār  nedzēru, nekādu čipšu utt. Viss bija ok līdz brīdim, kad norāvos un tad varēju izēst kaut kasti saldējuma. Sapratu, ka, ja gribās, tad arī kādu kārumu sev neliegšu. Tikai piedomājot, lai nav pārspīlēts un vai TIEŠĀM to ļoti, ļoti gribas

Mjā, skatos, ka uz kardio Tu baigi ilgi pavadi laiku. Es nevaru tik ilgi noskriet. Agrāk skriet vispār nevarēju necik, tagad skrienu 1x vai 2x nedēļā 30 min, pēc tam presīte un trenažieri. Ja neskrienu, tad 30 min eju uz steperi, slēpošanas trenažieri vai tādu, kur ar kājām šļūc uz katru pusi  Pēc tam tas pats, kas pēc skriešanas. Lai gan, kad paklausījos, kā dari Tu, arī es tā gribētu pamēģināt - vai nu tikai trenažieri (tai skaitā hanteles) vai kardio. Varētu būt forši, koncentrēties uz kaut ko vienu, turklāt īsāku laiku sprīdi, bet biežāk.

Forši, ka arī Tev līdz mērķim ir pavisam nedaudz Un tas nekas, ka lēnā garā. Toties Tev būs tvirts augums un viss nenāks ar uzviju atpakaļ kā ir ar diētām.

Starp citu, sportojot izmantoju tā saucamo ''slimming belt'', kas rada saunas efektu un pēc tam tik forši, ka pēc treniņa, noņemot viņu nost ūdens (t.i. sviedri) pilna jūra. Tad vismaz var redzēt, ka kaut kas gājis zudumā, jo parasti es daudz nesvīstu, lai kā sportotu.

Kā Tev ir ar gatavošanu?Vai atliek laiks uztaisīt paēst visas ēdienreizes, ja ej uz zāli 4-5x?


zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 27.08.2012 13:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/08/2012 13:55:04 - Rakstīja :
Vai vai vai, man laikam paslideja garam, ka biji rakstijusi, ka vederu un ciskas gribeji uzlabot 

Un zini, ar to esanu man ir lidzigi ka tev - darbadienas pec programmas, brivdienas ka sanak  Bet, ja man jasaka ka un cik daudz es edu, tad man jasaka, ka man nav izveidojies tads noteikts grafiks. Esmu meginajusi est pec laikiem, bet man tas kaut ka neder. Principa es censos est 4 reizes diena - 3 edienreizes un uzkoda, vai ari, ja sanak laiks, tad 4 mazakas edienreizes. Man isti nav tads grafiks katru dienu vienads (jo mans darbs paslaik atskiriba no LV nav no-lidz, tagad es pati varu sev laiku planot elastigak, lidz ar to man ir iespeja paest 4 mazakas edienreizes). Un tas mani priece!  Censos ieverot kadas 3,5-4 stundas starp edienreizem, un vel loti censos paest ap 7iem vakara un viss (protams, ka ne vienmer sanak, bet iespeju robezas meginu). Jo man loti patik ta sajuta, ka no rita pieceloties, ka gribas est un ka veders ir iekritis. Jo, ja es paedu velak, tad man no rita negribas est un tad es biezi pirmo reizi edu tik ap kadu pusdienlaiku un tad atkal nevar paspet visas dienas vienibas noest. + vienmer briziem, ja man nav kur paest veseligi vai nav laika dienas vidu, soma man ir lidzi banans, ko izmantot nebaltajos brizos 

Gatavosana.... jasaka, ka esmu diezgan pedeja laika improved, jo agrak es vispar negatavoju. Bet tagad kaut ka esmu sevi piekerusi pie katliem virtuve . Tomer vasaras perioda, es vairak spiezu uz svaigajiem darzeniem un ogam, un parsvara censos est dazada veida salatus, pievienojot Feta sieru vai Parmazan sieru, auksto zupu uzmeistaroju, bet ja, ka jau teicu vasara ar gatavosanu ipasi neaizraujos. (savejam tik steiku vai kadu citu galu iemetu cepeskrasni vai uz pannas ). Laikam man jasaka, ka man ir paveices ar manejo, jo vins var paest ari no salatiem, vinam nav obligati jataisa gala, vai kaut kas cits kreftigaks, lidz ar to vins man ari atvieglo so est gatavosanu 

Un man tev ir jautajums vai tu ed maizi un jogurtus? Protams var ticet vai var neticet, bet ir tads makrobiotikas piekritejs Roberts Lacitis. Es biju  jau kadu laiku atpakal uz Sulu kuri un tur katru vakaru bija lekcijas par uzturu -  no dazadiem uzskatiem. Un viena lekcija bija no R.Lacisa un vins teica, ka ja ed daudz jogurtu (es nerunaju par dabigo bez piedevam, bet parejiem, jo tiem ir loti daudz cukura klat), tad tas paradoties uz rokam apakspuse (nezinu ka sauc to vietu) un kaju iekspuse. Un ja ed daudz maizi, kas satur raugu/iesalu (cik zinu, tad agrak vieniga bez rauga/iesala bija Kelmenu maize, pat Lacu maizei izradas, ka esot raugs/iesals klat, kaut ari vini apgalvoja pretejo), tad ta uzkrajoties jostas vieta. Man vina filozofija liekas parak daudz pretrunu un es isti neatbalstu/nepiekritu daudzam vina deklametajam idejam, bet sis (par jogurtu un maizi) kaut ka ir aizkeries man prata un tiri neapzinati es vairs neperku un needu jogurtu un zini - kajas man ir laba forma un kaju iekspuse ari ir stingra. Maizi gan edu un sanu dala man ir. Tomer censos neest tik daudz, jo tajos brizos, kad esmu uz kadam 2 nedelam izslegusi maizi, kermenis uz to reage positivi. Var ticet, var neticet, var pasmaidit par so teoriju, tik gribeju padalities Ja nu tomer?  (varbut man psihologiskais nostrada? bet ari labi )

Un man laikam ar bus japaskatas ta josta, vai ta tev ir kada speciala vai standarta? Es kaut ka nekad neesmu pameginajusi. Kadu laiku man bija doma tites celofana pleve, bet kaut ka nav sanacis 

Ja par tvirto augumu, es esmu sajusma jau tagad (ka jau pirms tam ar teicu). Es biju aizmirsusi par so laiku, kad apvelos, cik forsi ir, ka ir stingrs augums 

Ejot uz zali, vai tev nav gruti izpildit gan kardio, gan trenazierus? Vai tu ari lidzsvaro un sadali speku? Sodien no rita jau biju sportot un nemot vera, ka brivdienas tika pagrekots, atcerejos tevi un iedomajos, davai - gan svarus, gan kardio sodien jataisa. Bet zini, man pec svariem vairs nebija speka... ta nu vilkos uz gerbtuvi bez kardio sportosanas 

lainejuta (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 27.08.2012 17:45 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/08/2012 17:45:12 - Rakstīja :

Vai šai mājaslapā vispār IR KĀDI VINGROJUMI,KURUS VAR REDZĒT ARĪ TIE LIETOTĀJI,KAS NAV on-line klubā???:P

Citādi-visur kur skatos-on-line kluba biedram jābūt!! :(


lainejuta (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 27.08.2012 17:45 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/08/2012 17:45:58 - Rakstīja :
Un tos vingrojumus man vajag un GRIBAS VINGROT :(

zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 27.08.2012 18:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/08/2012 18:55:19 - lainejuta Rakstīja :
Vai šai mājaslapā vispār IR KĀDI VINGROJUMI,KURUS VAR REDZĒT ARĪ TIE LIETOTĀJI,KAS NAV on-line klubā???:P Citādi-visur kur skatos-on-line kluba biedram jābūt!! :(
Man liekas, ka speciali vingrojumi saja majas lapa nav uzraditi, bet internets ir pilns ar visada veida vingrojumiem. Ieraksti google, kuram kermena zonam tu velies veikt vingrojumus un tev uzradis daudz variantus + ari youtube ir ari dazadi video... vajag tik pameklet.

siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 28.08.2012 10:07 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/08/2012 10:07:54 - zaika Rakstīja :
Vai vai vai, man laikam paslideja garam, ka biji rakstijusi, ka vederu un ciskas gribeji uzlabot Un zini, ar to esanu man ir lidzigi ka tev - darbadienas pec programmas, brivdienas ka sanak Bet ...

Nu man visbiežāk nevienādos laikos sanāk vakariņas, jo tas atkarīgs no tā vai dodos sportot uzreiz pēc darba vai arī vēlāk vakarā. Šodien došos uz zāli pēc darba, tāpēc sanāk, ka vakariņas būs tik ap 20:00, bet neko darīt, vismaz 2h pirms gulētiešanas  Man arī labāk patīk paēst līdz 19:00 un pēc tam, pēc treniņa ap 22:00 tad tēju iedzert un viss.

Par gatavošanu man ir līdzīgi. Es agrāk neģatavoju vispār, jo to darīja mans vīrs, bet kad sāku aizdomāties par veselīgu uzturu, tad sāku pati. Mums ir tā, dažkārt viņš ēd tos ēdienus no FD, kas viņam garšo, dažkārt uztaisa kaut ko pats. Visbiežāk viņam arī sanāk ēst darbā, tā kā ar veselīgu uzturu sadzīvojam labi! Gatavošanā es neesmu baigais profs un nevarētu teikt, ka man baigi patīk, bet apziņa, ka gatavoju veselīgi un nodrošinu sabalansētu pārtiku vairākām dienām uzvar Ja būtu vairāk brīvā laika, tad varbūt vairāk paeksperimentētu, bet pagaidām ir labi kā ir. Vasaras periodā man arī vislabāk patīk uztaisīt salātiņus, ogas - vairāk svaigu un neapstrādātu pārtiku.

Ļoti interesanti par to maizi un jogurtiem. Tas lika aizdomāties. Baltmaizi cenšos pēdējā laikā ēst reti, izvēlos rudzu maizi vai citreiz kviešu kliju sausmaizītes. Jogurtu apēdu ~500g nedēļā (gan liesu augļu, gan bezpiedevu). Citreiz vairāk, citreiz mazāk. Ir tā, ka jogurtu man patīk ērti paņemt līdzi uz darbu ar augli uzkodām. Varbūt būs jāpadomā par aizstājējiem - paniņas, piens, kefīrs, varbūt bezpiedevu jogurts. Hmm...pamēģināšu

Man ir ~ šāda josta http://www.ebay.co.uk/itm/Neoprene-Slimming-Belt-Sauna-Sweat-Belt-Fat-Cellulite-Body-Support-Wrap-/251140655191?pt=UK_Health_Beauty_Dieting_Slimming_ET&hash=item3a79264857 Man patīk

Citreiz ir grūti, bet es visu cenšos sadalīt posmos - kardio, presīte, drusku hanteles, trenažieri (viss kopā ~1h 30min). Starp citu, sasmējos, ka Tu mēģināji pamēģināt ''manu stilu'', savukārt es piektdien un sestdien ''Tavējo'' - mēģināju tikai kardio, skrēju 45min, bet ilgāk gan man nebija spēka, pēc tam uztaisīju presīti un gāju mājās  Jātrennējās vēl! Vakar briesmīgi jutos, tāpēc neaizgāju vispār uz zāli, šodien domāju, ko lai tādu efektīvāku izdomā, lai rīt no rīta pozitīvāka atskaite

Starp citu, Tu uz zāli ej viena pati vai ar kādu kopā?Kā sevi motivē reizēs, kad ir slinkums?

 


siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 28.08.2012 10:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/08/2012 10:19:13 - lainejuta Rakstīja :
Vai šai mājaslapā vispār IR KĀDI VINGROJUMI,KURUS VAR REDZĒT ARĪ TIE LIETOTĀJI,KAS NAV on-line klubā???:P Citādi-visur kur skatos-on-line kluba biedram jābūt!! :(

Pamēģini šo:

http://www.kleoo.lv/sportazale.php


lainejuta (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 28.08.2012 20:34 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/08/2012 20:34:41 - Rakstīja :

Man neiet video ;)

Man ir internet explorer 6 :(

Man diemžēl neiet video ;(


lainejuta (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 29.08.2012 16:21 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/08/2012 16:21:24 - siguciic Rakstīja :
Pamēģini šo: http://www.kleoo.lv/sportazale.php
Un es teicu šai mājaslapā,nevis citur ^^ :)

lainejuta (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 29.08.2012 16:21 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/08/2012 16:21:24 - siguciic Rakstīja :
Pamēģini šo: http://www.kleoo.lv/sportazale.php
Un es teicu šai mājaslapā,nevis citur ^^ :)

zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 29.08.2012 17:01 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/08/2012 17:01:36 - siguciic Rakstīja :
Nu man visbiežāk nevienādos laikos sanāk vakariņas, jo tas atkarīgs no tā vai dodos sportot uzreiz pēc darba vai arī vēlāk vakarā. Šodien došos uz zāli pēc darba, tāpēc sanāk, ka vakariņas būs tik ap ...
Es sarakstiju garu atbildi, bet man viss kaut ka izdzesas, jo aizveras internetlapa 
Ehh, velak meginasu atkal no jauna 

zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 30.08.2012 11:38 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/08/2012 11:38:00 - siguciic Rakstīja :
Starp citu, Tu uz zāli ej viena pati vai ar kādu kopā?Kā sevi motivē reizēs, kad ir slinkums?  
Super, paldies par slimming belt linku! Biju izbrinita, ka tik zema cena, labais! Kaut ka nekad neesmu apsverusi agrak un domajusi pirkt, bet domaju, ka laikam, ka tomer gribu so uzparikti. Gandriz jau pasutiju, bet tad kaut ka saku petit, ka ir ari slimming bikses lidz celiem, ka sorti. Nezini, kadas ir atsauksmes par so - varbut, ka tas bikses ari labas, jo tur tas kajas tad vel klat ari svist? Hmm.. nezinu tagad, ko nemt belt vai tas bikseles?!

Kaut ka jau no laika gala esmu iesakusi, jau kops skolas laikiem, uz sporta zali iet viena pati. Un man isteniba patik vienai pasai, jo tad visu uzmanibu 100% es varu veltit sportosanai. Galvenais, lai lidzi ir IPodins ar labu muziku, un tas viss ir stokos! Esmu sad tad gajusi kopa sportot ar draudzenem, bet tad tomer ir daudz plapasanas, smiesanas un garas pauzes  Starpcitu, vai tu zinaji, ka starp repetitions (atkartojumi - vai ta sauc?!) ir jabut 60 sekunzu staprlaikam, nevajadzetu but garaks, bet isaks gan var but. Man sis bija jaunums, kad saku sportot, to es nezinaju ieprieks!

Visu vakardienu domaju par motivaciju. Un isteniba nenonacu ne pie ka! Tagad varbut ari ir gruti atbildet, jo tiesi saja bridi man baigi patik un gribas iet un nemties pa to sporta zali. Grutak ir sad un tad ziemas perioda - kad ir auksts un negribas no majas iet ara, vai pec darba negribas iet uz sportinu... Bet man ir svarigi sakramet somu un izvilkties no majas (vai pec darba) un aiziet lidz sporta klubam, ja tik talu tikts, tad vairs nav problemu!  Ok, sad un tad ir sporta zale varbut enegijas trukums vai nav speka, tad censos sevi kaut ka meginat pierunat - nu vel nedaudz, vel bisku! A, vienigais iznemums ir baseins, tur gan es gaju kopa ar draudzenem.

Ta gan nav motivacija, bet es ieveroju so, lai sports man neizpaliktu. Es vienmer ieplanoju iepriekseja vakara (ja nakamaja diena ir planots sports) laiku, kad es iesu - rits, pusdienlaiks vai vakars un ierakstu to sava planotaja un uztveru to ka appointment un principa (bez ipasi svarigiem gadijumiem) es to neatcelu un nemainu. Jo savadak man ir bijis ta, ka ja nav ieplanots, tad gan liekas, ka iesu velak, nu davai vel velak un finala vispar neaizeju  

Kad man kaut kas ienaks prata, ka es sevi motiveju, tad es padalisos, bet tagad tiesam nekas tads nenak prata. Laikam tapec, ka vasara, gribas sportot un redzu rezultatus, tapec nav slinkums saja bridi iet un sportot!

siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 31.08.2012 09:41 | Atbildēt, citējot šo komentāru
31/08/2012 09:41:30 - Rakstīja :

Nav par ko!  Tās bikses pati neesmu pirkusi, bet ir tāda doma bijusi. Gan jau, ka tās arī ir ļoti labas.

Es visbiežāk uz zāli eju viena. Mēģināju pierunāt vīru, viņš šad tad atnāk ar mani, bet viņam tas ir pārāk garlaicīgi. Laikam vai nu patīk, vai nu nē. Man dažkārt ir slinkums kulties līdz tai zālei, bet atliek tikai aizbraukt un tad jau ir super un priecājos, ka aizbraucu. Mjā, dažkārt ir tā, ka jūtos apslimusi, vai maz gulēts, tad ir maz spēka. Kaut ko cenšos padarīt, bet lielas jēgas laikam nav, ja nedara par visiem 100%. Tādos gadījumos ir dilemma - labāk mājās atpūsties un sakrāt spēkus nākošajai dienai vai citai reizei, vai arī tomēr aizbraukt uz novingrot, lai izkustētos un sadedzinātu vismaz kaut ko..

Tagad dažos City Fitness ir tāda programma, kur Tu redzi, cik daudz Tu pacel/izpildi, laiks un kcal. Un šī programma neļauj atpūsties ilgāk par 30 sek, man šķiet. Bet tas motivē pārāk ilgi nestiept gumiju

Mana motivācija laikam ir tas, ka šo mēnešu laikā kamēr sportoju, esmu nometusi 5kg un man daudz labāk patīk kā izskatos un jūtos. Tad es domāju, ko vēl varētu sasniegt, ja turpināšu un ar šo domu zālē darbojos ar pilnu sparu  Man īstenībā vairāk trūka motivācijas, kad bija superīgi silts laiks, jo mums viņš tik reti, ka grēks pavadīt telpās. Bet tad es parasti ņēmu skritulenes, austiņas un dragāju

Es parasti saplānoju savas sporta aktivitātes svētdienā tā, lai ir 2x zāle un 1x ūdens aerobika. Ja sanāk vairāk laika, eju uz zāli vēl! Un ja man ir saplānots, tad parasti arī rēķinos ar to un neko citu neplānoju (izņemot ārkārtas gadījumus).

Vēl mani motivē, ja kāds, kas mani nav redzējis ilgāku laiku pasaka ''O, kā Tu esi notievējusi'', vai arī ja vīriņš pasaka, ka tiešām ir efekts! To atceros un tā motivēju sevi slinkuma/vājuma brīžos


zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 01.09.2012 11:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/09/2012 11:06:14 - Rakstīja :
Vel tagad ta domaju, ka veids ka es sevi parvaru, kad negribas sportot ir - it ka 'santazeju sevi'  Piemeram, ja neizdarisu so vai to, tad uz piektdienas balliti nedrikstesu iet, vai kaut ko, ko loti velos, nevaresu pirkt sev. Tas man ar kadreiz palidz, kad nu galigi neko negribas darit 

Nja, par citu cilveku komplimentiem - prieks manis tie ir loti bistami!  Redz, ka cilveki ir dazadi! Protams, ka patikami, ka uzslave, kaut ko labu pasaka, bet man tad biezi vien prata - eh, nu jau jau tik labi, ko tur vel nemties un vel kaut ko nodabut nost. No malas tacu labak redzems, ir tacu tik labi nu jau tagad! Tapec man tiesi sie komplimenti nav isti ka motivacija, un dazreiz ir tiesi preteji  Tapec, kad kads man uzslave, es censos vienvardsakot, to laist gar ausim. 

siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 03.09.2012 08:11 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/09/2012 08:11:57 - Rakstīja :
Patiešām, katram jau ir sava formula, kas motivē! Dažkārt gribas stingrāku raksturu, kas sevi satur grožos un vājuma brīžos liek saņemties. Lai nu mums visām izdodas

zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 06.09.2012 17:29 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/09/2012 17:29:23 - Rakstīja :
Nu ta, pec ilgam review lasisanam un izpetes, beidzot esmu nopirkusi svistosas sporta bikses (shorti isteniba)  Yay!! Starpcitu, nemaz tik daudz sis bikses nav piedavajuma, bet nu nonacu pie viena veida un, lai gan bija dargakas neka slimming jostas, tomer nopirku! Sevi tac vajag ari ieguldit lidzeklus  Sestdien vajadzetu but piegadatam, tad nu nakamnedel varesu izmeginat 

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 07.09.2012 19:43 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/09/2012 19:43:38 - zaika Rakstīja :
Nu ta, pec ilgam review lasisanam un izpetes, beidzot esmu nopirkusi svistosas sporta bikses (shorti isteniba)  Yay!! Starpcitu, nemaz tik daudz sis bikses nav piedavajuma, bet nu nonacu pie viena vei ...
Gaidīsim atsauksmes un rezultātus (-cm)!

siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 10.09.2012 12:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/09/2012 12:40:02 - zaika Rakstīja :
Sestdien vajadzetu but piegadatam, tad nu nakamnedel varesu izmeginat

Noteikti padod ziņu, kā patīk. Varbūt arī nopirkšu vēl šortus klāt

Vai Tev ir links, kur pirki?


zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 10.09.2012 16:08 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/09/2012 16:08:05 - siguciic Rakstīja :
Noteikti padod ziņu, kā patīk. Varbūt arī nopirkšu vēl šortus klāt Vai Tev ir links, kur pirki?
Pirku sadus te:  http://www.amazon.de/Anti-Cellulite-Fitness-Shorts-Gr-Delfin/dp/B000WXMF9O/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1347282281&sr=8-2 (atsauksmes gan lasiju no usa majas lapas, jo tur daudz vairak bija), bet viniem ir ari majas lapa, tur var palasities, ja ir interese -  http://delfinspa.com/

Tagad ari ir piegadati, rit dosos uz zali izmeginat! 

zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 10.09.2012 16:10 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/09/2012 16:10:23 - Rakstīja :
un plus, kad sutiju, mekleju vislabako cenu un ka parasti sadusmojos, ka usa ir daudz letak neka te, Eiropa, sutot 

zaika
					Poste: 204
zaika (on-line)
Publicēts: 19.09.2012 18:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/09/2012 18:37:33 - siguciic Rakstīja :
Es domāju septembrī paņemt trenera sastādītu programmu, vienīgi cerams, ka tā tiešām nebūs masveidīga, kas tiek dota visiem.
Siguciic, nu vai ir izdevies jau atrast treneri un sastadit trenina programmu, vai ari tas nav vairs sobrid aktuali ? 

siguciic
					Poste: 93
siguciic (on-line)
Publicēts: 20.09.2012 08:03 | Atbildēt, citējot šo komentāru
20/09/2012 08:03:42 - Rakstīja :

Sveika! Katru reizi ejot uz zāli par to domāju, bet diemžēl sen neesmu redzējusi Kristapu Celmu - izskatās, ka viņš tur vairs nestrādā. Būs jāsaņemas un jāpajautā administratorēm

Vai Tev šorti jau atnāca? Mana josta vakar pārplīsa, jāsāk meklēt kaut kas vietā



Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās