Īsts prieks nerodas ne no bagātības uzburtās bezrūpības, ne no cilvēku uzslavām, bet gan no tā, ka varam būt dzīvē noderīgi. /V.T.Grenfelds/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

- Fotoreceptes (Aneteka)

picture 5/12
Обратно в галерею

comment this picture

Пожалуйсто, зайдите
Aneteka
					Poste: 721
Aneteka (on-line)
Опубликовано: 04.02.2010 19:29 | Ответить на этот комментарий
04/02/2010 19:29:03 - wrote :
Šodienas veikums - nošpikoju no www.weightwatchers.co.uk Ideālas vakariņas nieka 15 minūtēs!

Garneļu un kūpināta laša pasta diļļu putukrējuma mērcē (2 porcijas, katra 5,5 V)
150 g Tagliatelle pasta (makaroni) (6 LV)
75 g zirņu pākstis
75 g ķirštomāti (kopā 0,5 DV)
2 ēdk. 10% saldais krējums (0,5 NV=0,5 LV)
50 ml 0,5% piens (0,2 CaV)
70 g 5% Philadelphia krējumsiers (1,3 CaV)
60 g auksti kūpināts lasis (1,5 OV)
80 g garneles (1 OV)
Dilles
Sāls
Pipari

Novāri pastu vieglā sālsūdenī (4-5 min.), nokās.
Vienlaicīgi apvāri zirnīšu pākstis vieglā sālsūdenī 4-5 min.
Mazā katliņā sajauc pienu, saldo krējumu un krējumsieru. Uzkarsē, nepārtraukti putojot, kamēr izveidojas viendabīga mērcīte. Pieliec sasmalcinātas dilles.
Katlā sajauci pastu, kūpinātu lasi, attīrītas garneles, uz pusēm pārgrieztus tomātus, zirnīšu pākstis un pārlej to visu ar mērcīti. Vēlreiz uzsildi visu.
Liec šķīvjos, dekorē ar dillēm un pārkaisi ar drupinātiem pipariem!




Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Опубликовано: 05.02.2010 09:45 | Ответить на этот комментарий
05/02/2010 09:45:15 - wrote :

Super! Noteikti izmēģināšu!!!!

Tikai uz pusdienām, jo vakaros pēc jaunās ēdienkartes ir ieteicams ieect kautko vieglāko


JelenaK
					Poste: 336
JelenaK (atbalsta Figūras Draugus)
Опубликовано: 05.02.2010 10:01 | Ответить на этот комментарий
05/02/2010 10:01:14 - wrote :

šis ir tiešam labs!!!!   

 


JelenaK
					Poste: 336
JelenaK (atbalsta Figūras Draugus)
Опубликовано: 05.02.2010 10:03 | Ответить на этот комментарий
05/02/2010 10:03:39 - wrote :

Un nopietni: Jums baigi labi sanāk fotografēt ēdienus, kā profesionālās pavāgrāmatās!

Jums noteikti ar to jānodarbojas profesionāli!:)


Aneteka
					Poste: 721
Aneteka (on-line)
Опубликовано: 05.02.2010 12:11 | Ответить на этот комментарий
05/02/2010 12:11:24 - wrote :
Paldies, Jelena!  Pagaidām tas ir tikai hobija līmenī, kaut gan varbūt tiešam pēc laiciņa saņemšos un izdošu, nu, piemēram, FD pavārgrāmatiņu ar vienību skaitu un bildēm!  

JelenaK
					Poste: 336
JelenaK (atbalsta Figūras Draugus)
Опубликовано: 08.02.2010 10:22 | Ответить на этот комментарий
08/02/2010 10:22:02 - Aneteka wrote :
Paldies, Jelena! Pagaidām tas ir tikai hobija līmenī, kaut gan varbūt tiešam pēc laiciņa saņemšos un izdošu, nu, piemēram, FD pavārgrāmatiņu ar vienību skaitu un bildēm!
Gaidīsim! Būšu Jūsu pirmā kliente! ;)

Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Опубликовано: 08.02.2010 13:32 | Ответить на этот комментарий
08/02/2010 13:32:12 - wrote :

Sveika!

uztaisīju šito gardumiņu, tik forši sanāca, liels paldies!!!

proti es bišķin modificēju recepti, paņemu krāsainos spageti un izmantoju SV sauso mērcīti

mmmm kā pasāka


margoshka
					Poste: 90
margoshka (limited)
Опубликовано: 09.02.2010 23:32 | Ответить на этот комментарий
09/02/2010 23:32:10 - wrote :
mmm, vigljadit vkusnenko, a cto za SV sauso merciti?

Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Опубликовано: 10.02.2010 15:13 | Ответить на этот комментарий
10/02/2010 15:13:47 - wrote :
V ofise FD kakoe-to vremja nazad mozhno bilo kupitj eti suhie sousi, kotorie proizvodjat Weight Watchers. Mozhno pozvonitj v ofis i pointeresovatsa, estj li eshe u nih takie

Natuzzi
					Poste: 115
Natuzzi (on-line)
Опубликовано: 08.03.2011 11:22 | Ответить на этот комментарий
08/03/2011 11:22:41 - wrote :
Приготовила для романтического ужина! Получилось замечательно!!! Очень вкусно и хороший обьём! Креветки брала тигровые, лосось горячего копчения (такой был)... Спасибо за рецепт!

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Опубликовано: 15.05.2011 15:09 | Ответить на этот комментарий
15/05/2011 15:09:05 - wrote :
Paldies par burvīgo ideju salātiem! Nedaudz gan pamainīju sastāvdaļas, bet esmu stāvā sajūsmā