Lasot autorus, kuri raksta labi, pierodam arī labi runāt. /Voltērs/

Kartupeļu - vistas sacepums - 3,5

4 porcijas

1 porcija

Sastāvdaļas:
8 kartupeļi
360 g marinētas vistas filejas
1 sīpols
500 ml ūdens
4 ēd.k. kviešu miltu
1 vistas buljona kubiņš
1 tējk. karija pulvera
malti pipari

Pagatavošana:
Katlā lej aukstu ūdeni, iejauc miltus. Lēni maisot, uzsilda līdz vārīšanās temperatūrai. Pievieno vistas buljona kubiņu, ļauj mērcei virst 5 - 10 minūtes. Pieber kariju un piparu maisījumu.
Sīpolu nomizo un sasmalcina. Vistas gabaliņus un sīpolu apcep uz pannas bez taukvielām.
Kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos. Sajauc kopā ar vistu un sīpolu un liek cepamajā veidnē. Pārlej ar mērci un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 1 stundu.