Zaļie vistas salāti - 2,75
4 porcijas
1 porcija 
Sastāvdaļas:
150 ml bezpiedevu jogurta (līdz 2,5%)
100 g svaigā siera (līdz 9%)
zaļumi - kinza, pētersīļi, piparmētra, lociņi (no katra pa saišķītim)
250 g bez taukiem apceptas vistas filejas
1,5 tējk. malta koriandra
1,5 tējk. maltu Indijas ķimeņu
sāls, malti melnie pipari
zaļie salāti (pasniegšanai)
Pagatavošana:
Vistu sagriež gabaliņos, zaļumus sasmalcina. Samaisa visas salātu sastāvdaļas. Atstāj uz 10 minūtēm, lai garša un aromāts ievilktos.
Pasniedzot kārto uz salātlapām.
Ieteikums!
Veģetārais variants - vistu aizstāj ar 300 g svaiga gurķa. Tad porcijas vērtība ir 1 vienība.




