Jo vairāk lietas mainās, jo vairāk tās paliek nemainīgas. /Džeina Velsa/

Vistas gaļas salāti havajiešu gaumē - 3

2 porcijas
1 porcija

Sastāvdaļas:
140 g vārītas vistas filejas
1 ābols
100 g ananāsa (svaiga vai konservēta)
200 g selerijas saknes
200 g svaigu šampinjonu
1 tējk. citronu sulas
sāls, paprikas pulveris
Worcestershiere mērce
100 ml jogurta (0,5%)
4 tējk. majonēzes (45%)

Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež nelielos kubiņos. Ābolu nomizo, izņem serdi, sagriež šķēlēs. Seleriju notīra un sarīvē uz rupjas rīves. Šampinjonus nomazgā un sagriež 4 daļās. Samaisa visas salātu sastāvdaļas. No citrona sulas, jogurta, garšvielām un majonēzes pagatavo mērci, pārlej salātiem un ļauj kārtīgi ievilkties.