Dižas domas ienāk tikai dižā prātā, taču diži darbi uzrunā visu cilvēci. /Emīlija Bisela/

Ogu sorbets - 3

2 porcijas
1 porcija

Sastāvdaļas:
350 g saldētu ogu pēc izvēles
100 g svaigu ogu
2 ēd.k. saldinātāja
4 ēd.k. ķiršu liķiera
240 ml sausā baltvīna (vai augļu sulas)

Pagatavošana:
Vīnu saputo ar saldinātāju, neizslēdzot mikseri, pievieno visas saldētās ogas. Pievieno ķiršu liķieri, samaisa un liek iegūto masu saldētavā uz 30 - 40 minūtēm. Pasniedz saldā traukos, rotātu ar svaigām ogām.

Ieteikums!
Ja vīna vietā izmantosiet sulu, samazināsiet porcijas vērtību līdz 2,5 vienībām!