Viss pa pusei paveiktais ir vēl sliktāks nekā vispār nedarīts, jo novirza uz maldu ceļa. /F. Česterfīlds/

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Rupjmaizes ķīselis ar pienu


iignja
					Poste: 935
iignja (on-line)
Опубликовано: 20.02.2009 13:42 | Ответить на этот комментарий
20/02/2009 13:42:59 - wrote :

180 gr rupjmaizes 4,5v
0,6 l ūdens
150 gr  augļi vai ogas 1v
25 gr kartupeļu milti 1v (kopā 6,5v...3porcijas...1porcija 2,15 v)
saldinātājs pēc garšas,vaniļas cukurs,kam garšo-kanēlis

 

 Rupjmaizi sagriež šķēlēs, apgrauzdē, savāra ūdenī ar augļiem, izberž caur sietiņu, pieliek saldinātāju,garšvielas un aukstā ūdenī atšķaidītus kartupeļu miltus. Uzvāra.atdzesē un pasniedz ar pienu.

Svaigo augļu vietā var likt kaltētos,porcijas izvēlēties mazākas,par pienu jārēķina vienības papildus.


mikuce
					Poste: 183
mikuce (on-line)
Опубликовано: 09.03.2009 10:52 | Ответить на этот комментарий
09/03/2009 10:52:43 - wrote :
Tas ir kaut kas, ko es miglaini atceros no savas bērnības - mūsmājās neviens netaisīja, bet pie kaimiņiem katru sestdienu tāds kārums bija...   Garrrrdi

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 09.03.2009 11:17 | Ответить на этот комментарий
09/03/2009 11:17:39 - wrote :

es vairs netieku līdzi receptēm...viņas ir tik daudz,tik gardas...nepaspēju  visas kopēt...



Высказать своё мнение


click emoticon to add