Lai novērtētu kādu no rakstura īpašībām, tai kaut nedaudz jāpiemīt pašam. /V. Šekspīrs/

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Pikantā biezpienmaize ar papriku


daniela (atbalsta Figūras Draugus)
Опубликовано: 04.03.2009 11:14 | Ответить на этот комментарий
04/03/2009 11:14:44 - wrote :
8 porcijas = 5,5 vienības, 1 porcija = 0,7 vienības

Biezpiens vājpiena 0,5%, 300 g 3 vien.
Paprika sarkana 1 gb., 300 g 1 vien.
Ķiploks 1 daiva, 0
Sāls ½ tējk., 0
Pipari dažādi, ½ tējk. 0
Ķimenes ½ tējk., 0
Liepkalnu Latviskā saldskābmaize, 1 šķēle 1,5 vien

Paprikai nogriež kātiņa galu. Izņem sēklas. Galam nogriež kātu un pārējo sagriež mazos kubiņos.
Biezpienu izberž caur sietu. Masai pievieno saspiestu ķiploka daiviņu, sagrieztos paprikas gabaliņus, sāli, saberztus piparus un ķimenes. Visu kārtīgi samaisa. Iegūto masu sapilda sagatavotajā paprikā.
Pildīto papriku noliek vēsumā uz pāris stundām.
Pirms pasniegšanas pildīto papriku griež šķēlēs un liek uz maizes šķēles.


latss
					Poste: 741
latss (on-line)
Опубликовано: 04.03.2009 16:48 | Ответить на этот комментарий
04/03/2009 16:48:54 - wrote :

UUU, garšīgi.

Kādreiz mamma pildīja ar sieru un ķiplokiem, sātīg un garšīgi bija.. nu un protams, arī treknāk.



Высказать своё мнение


click emoticon to add