Nekad nesakiet nevajadzīgus vārdus. Pirms tos izteikt, padomājiet par to iespējamajām sekām. /Helēna Blavatska/

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Sparģeļi


Meks (on-line)
Опубликовано: 22.02.2017 11:59 | Ответить на этот комментарий
22/02/2017 11:59:05 - wrote :
Laba diena! Vai esat gatavojušas sparģelus? Atkāju, ka viņi ir garšīgi (zaļie tieši, baltie man negaršoja, bet varbūt nemācēju tos pagatavot). Tikai nenormāli dārgi un bieži arī nav kvalitatīvi. Varbūt ir kādas receptes kā tos gatavojat? Patreiz esmu tikai vārījusi. Man ļoti iegaršojās, tāpēc gribētos uzzināt vēl kādus pagatavošanas veidus un receptes ar sparģeļiem!  

Meks (on-line)
Опубликовано: 22.02.2017 12:08 | Ответить на этот комментарий
22/02/2017 12:08:29 - wrote :
Apakšējo daļu nolaužu nost līdz tai vietai, kur tie padodas laušanai. Ja nenolauž, tad tā apakšējā daļa ir sīksta, stiegraina un negaršīga. Tagad veikalā jau pievēršu uzmanību tieši apakšējai daļai, jo bieži veikalā ir tādi, ka redzams, ka būs jānolauž gandrīz vai puse. Bet cena liela un ja nav kvalitatīvi, tad sanāk, ka puse gandrīz vai jāizmet ārā. Ir redzēti arī maziņi, tur vispār nekas nav jālauž nost, bet tiem cena vēl lielāka nekā lielajiem. 


Высказать своё мнение


click emoticon to add