Svaigā zemeņu zapte
gitiene (on-line) |
Опубликовано: 25.06.2009 12:50 |
Ответить на этот комментарий
25/06/2009 12:50:48 - wrote :
Svaigā zemeņu zapte. 1200g zemeņu=8AV (rēķinot pēc parastā rēķina), 400g sevišķā ievārījuma cukura=20NV. Svaigas zemenes notīra,nomazgā un kārtīgi saspaida visai viendabīgā masā . Pieber cukuru un lēnām maisa,līdz cukurs pilnībā izkusis. Iznāk ļoti salds-un,ja ar parasto cukuru šitādā daudzumā,man ledusskapī parasti stāv vairākus mēnešus,tad ar šito jau laikam stāvēs pavisam labi:)) |
||
gitiene (on-line) |
Опубликовано: 28.06.2009 20:45 |
Ответить на этот комментарий
28/06/2009 20:45:04 - wrote :
Tā kā vīrs jau ir aprijis savus 20kg zemeņu un plusā aprijis arī šo zaptīti,ko biju gatavojusi ilgai stāvēšanai,šodien sataisīju ātrai ēšanai uz tādu pašu daudzumu zemeņu tikai 100 g īpašā ievārījuma cukura-ir pat garšīgāka nekā tā,ko biju ziemai domājusi-nav tik traki salda-baigi labā,bet nu es jau neuzzināšu,cik ilgi viņa varētu stāvēt,jo vīrs jau tuvākajās dienās atkal aprīs.... |
||
Buzija (on-line) |
Опубликовано: 03.07.2009 11:26 |
Ответить на этот комментарий
03/07/2009 11:26:46 - gitiene wrote :
Tev atsleega jaauzliek ledusskapim... ;)
Tā kā vīrs jau ir aprijis savus 20kg zemeņu un plusā aprijis arī šo zaptīti,ko biju gatavojusi ilgai stāvēšanai,šodien sataisīju ātrai ēšanai uz tādu pašu daudzumu zemeņu tikai 100 g īpašā ievārījuma ... |
||
Высказать своё мнение
click emoticon to add