Gudrs cilvēks, redzēdams citu netikumus, atbrīvojas no savējiem. /Publilijs Sīrs/

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

kabacu laivinas


hariba
					Poste: 360
hariba (on-line)
Опубликовано: 03.09.2009 11:19 | Ответить на этот комментарий
03/09/2009 11:19:11 - wrote :

Sis ir mans miilaakais atvalinaajuma eediens:

launos kabaciisus paargriez uz puseem, ar karotiiti izdobj seeklotni mazliet apsaala.

Pildiijumi var buut dazaadaakie, bet maqns miilaakais ir gailenes sacep ar siipoliem, pievieno lieso kauseeto sieru un karotiiti majoneezes vai cietaa (paramesan) tipa siera. Cep uz cepamaa papiira cepeskraasnii.

vieniibas gan nepateiksu


hariba
					Poste: 360
hariba (on-line)
Опубликовано: 03.09.2009 11:19 | Ответить на этот комментарий
03/09/2009 11:19:51 - wrote :
Ai, kabaciisi nav launi, bet jauni

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 03.09.2009 11:38 | Ответить на этот комментарий
03/09/2009 11:38:50 - hariba wrote :
Sis ir mans miilaakais atvalinaajuma eediens: launos kabaciisus paargriez uz puseem, ar karotiiti izdobj seeklotni mazliet apsaala. Pildiijumi var buut dazaadaakie, bet maqns miilaakais ir gailenes s ...
MmMM, jānoprovē!! Man gan ir jau tādi lielie kabači, derēs?

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 03.09.2009 12:10 | Ответить на этот комментарий
03/09/2009 12:10:56 - wrote :
Un vienības ar pavisam vienkārši-nosver to dārzeņu laiviņu čupiņu,izrēķina cik tur OV,un tad sver jau ēdot un siera vienības dala,bet dārzeņu vienību ir tik,cik tas interesantums sver(cik ta tur tas siers sver-to var tikain tāpat-vienībās ieskaitīt....

hariba
					Poste: 360
hariba (on-line)
Опубликовано: 03.09.2009 12:36 | Ответить на этот комментарий
03/09/2009 12:36:03 - mumins1980 wrote :
MmMM, jānoprovē!! Man gan ir jau tādi lielie kabači, derēs?

Domaaju, ka jaa. Buus Tev kabacu kugi. Citi tacu pilda lielos kabacus ar malto galu, varbuut pirms cepsanas kaadu minuutiiti jaapvaara.


gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 03.09.2009 15:26 | Ответить на этот комментарий
03/09/2009 15:26:40 - hariba wrote :
Domaaju, ka jaa. Buus Tev kabacu kugi. Citi tacu pilda lielos kabacus ar malto galu, varbuut pirms cepsanas kaadu minuutiiti jaapvaara.
nevajag vārīt!!!!!!!!!!-būs ok-es jaupēc receptes redzu!!!!!!

Jana
					Poste: 448
Jana (on-line)
Опубликовано: 03.09.2009 19:56 | Ответить на этот комментарий
03/09/2009 19:56:36 - wrote :
Pareizi Gitiene raksta, nekas nav jāvāra, kabači arī lieli izcepas labi.Personīgā pieredze


Высказать своё мнение


click emoticon to add