nesapratu!!!!
gitiene (on-line) |
Опубликовано: 08.06.2009 20:57 |
Ответить на этот комментарий
08/06/2009 20:57:41 - wrote :
Tanīs receptēs par sorbetiem rakstīts,ka tad,kad sorbets jau pilnībā sasalis,to paņem un ar kuļamo slotiņu vai mikseri sakuļ-kā tas iespējams-ledu sakult????Vai es kaut ko ne tā sapratu???? |
||
Ita (on-line) |
Опубликовано: 08.06.2009 21:20 |
Ответить на этот комментарий
08/06/2009 21:20:10 - wrote :
Neļauj viņam tik ļoti sasalt. Var sakult. Super ņammīgs, bet tas ir pasākums, kas ik pa brīdim jāuzmana. Nevar vakarā ielikt ledusskapī un no rīta gribēt sakult |
||
mikuce (on-line) |
Опубликовано: 08.06.2009 22:07 |
Ответить на этот комментарий
08/06/2009 22:07:05 - wrote :
Gitien, tāpēc jau ir rakstīts, ka laiku pa laikam jāmaisa - pilnībā sasalis, tas ir tad, kad tu maisi un vairs neredzi šķidrumu, tikai "sniegu". tad arī var kult. Nezinu, kā ir ar sulas sorbetiem, bet es ar saviem rabarberiem beigās izdarījos tā - kad šķidrumu vairs nemanīja, sablenderēju, apēdu, cik gribējās, atlikušo pa nakti atstāju saldētavā, viss sasala riktīgā viengabala "ledū". No rīta vienkārši pārcēlu bļodu no saldētavas uz parasto ledusskapja sadaļu un atstāju (kamēr darbā, apmēram uz 8 štundām). Pa to laiku "ledus" atkusa, bet neizkusa un deserts atkal bija riktīgajā konsistencē - kā saldējums. |
||
gitiene (on-line) |
Опубликовано: 09.06.2009 07:56 |
Ответить на этот комментарий
09/06/2009 07:56:46 - wrote :
OHO!!! Ak tad kā sniegs!!!!! Interesanti,interesanti |
||
pegija (on-line) |
Опубликовано: 09.06.2009 12:25 |
Ответить на этот комментарий
09/06/2009 12:25:53 - wrote :
Šī brīnuma taisīšanai vēl klāt neesmu ķērusies. Bet būtu super alternatīva gad''ijumos, kad gribas ko atsvaidzinošu!!
|
||
Ita (on-line) |
Опубликовано: 09.06.2009 12:52 |
Ответить на этот комментарий
09/06/2009 12:52:53 - wrote :
Jā, atsvaidzinošu un saldu
|
||
Высказать своё мнение
click emoticon to add