Nav nekā skumjāka par to sieviešu likteni, kuras pratušas tikai būt skaistas. /B. Fontenels/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Sēnes


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 28.07.2009 22:11 | Ответить на этот комментарий
28/07/2009 22:11:44 - wrote :
Kā jūs sagatavojat sēnes sasaldēšanai - vāriet, cepiet, tāpat sasaldējiet? Reiz biju sasaldējusi svaigas bekas, taču tad viss, kas bija saldētavā, pievilkās ar sēņu aromātu, turklāt - kaut kā nebija tā garša

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 29.07.2009 15:37 | Ответить на этот комментарий
29/07/2009 15:37:01 - wrote :

Ja mīkstās sēnes - bekas, baravikas, tad mazliet apvāru, kādas 5 min, tad notecinu, saiņoju pa porcijām un saldētavā iekšā. Tad pārējie produkti nepievelkas ar sēņu smaku, vairāk var salikt un sēnes arī garšo pēc sēnēm. Pirms tam arī biju ielikusi svaigas bekas, bet iznākums bija līdzīgs, kā raksti, piedevām tās sēnes bija mainījušas garšu. 

Cietās rudens sēnes arī izvāru un lieku saldētavā iekšā.


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 29.07.2009 17:08 | Ответить на этот комментарий
29/07/2009 17:08:44 - wrote :
Paldies, AnitaL! Citādi no iemm gadiem kaut kā negribējās pat sēņu mērci vairs ēst!! Tā bija noriebušās tās saldētās sēnes

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 30.07.2009 19:07 | Ответить на этот комментарий
30/07/2009 19:07:55 - wrote :
Var arī sacept cepamās sēnes-precīzāk izsautēt sagrieztām visu lieko šķidrumu-kvantums kļūst maziņs,pēc tam tik ziemā izņem un zupā vai mērcē iekšā

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 02.08.2009 21:56 | Ответить на этот комментарий
02/08/2009 21:56:44 - wrote :
Paldies par ieteikumiem, meitenes!


Высказать своё мнение


click emoticon to add