Sēnes
mumins1980 |
Опубликовано: 28.07.2009 22:11 |
Ответить на этот комментарий
28/07/2009 22:11:44 - wrote :
Kā jūs sagatavojat sēnes sasaldēšanai - vāriet, cepiet, tāpat sasaldējiet? Reiz biju sasaldējusi svaigas bekas, taču tad viss, kas bija saldētavā, pievilkās ar sēņu aromātu, turklāt - kaut kā nebija tā garša |
||
AnitaL (on-line) |
Опубликовано: 29.07.2009 15:37 |
Ответить на этот комментарий
29/07/2009 15:37:01 - wrote :
Ja mīkstās sēnes - bekas, baravikas, tad mazliet apvāru, kādas 5 min, tad notecinu, saiņoju pa porcijām un saldētavā iekšā. Tad pārējie produkti nepievelkas ar sēņu smaku, vairāk var salikt un sēnes arī garšo pēc sēnēm. Pirms tam arī biju ielikusi svaigas bekas, bet iznākums bija līdzīgs, kā raksti, piedevām tās sēnes bija mainījušas garšu. Cietās rudens sēnes arī izvāru un lieku saldētavā iekšā. |
||
mumins1980 |
Опубликовано: 29.07.2009 17:08 |
Ответить на этот комментарий
29/07/2009 17:08:44 - wrote :
Paldies, AnitaL! Citādi no iemm gadiem kaut kā negribējās pat sēņu mērci vairs ēst!! Tā bija noriebušās tās saldētās sēnes |
||
gitiene (on-line) |
Опубликовано: 30.07.2009 19:07 |
Ответить на этот комментарий
30/07/2009 19:07:55 - wrote :
Var arī sacept cepamās sēnes-precīzāk izsautēt sagrieztām visu lieko šķidrumu-kvantums kļūst maziņs,pēc tam tik ziemā izņem un zupā vai mērcē iekšā |
||
mumins1980 |
Опубликовано: 02.08.2009 21:56 |
Ответить на этот комментарий
02/08/2009 21:56:44 - wrote :
Paldies par ieteikumiem, meitenes! |
||
Высказать своё мнение
click emoticon to add