Vecums jūs nepasargās no mīlestības. Taču mīlestība - ar dažiem izņēmumiem - pasargās jūs no vecuma. /Žans Moruā/

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Katli, pannas???


Страница: [1]   2   (Страница 50)
Gabora
					Poste: 571
Gabora (on-line)
Опубликовано: 10.01.2009 21:20 | Ответить на этот комментарий
10/01/2009 21:20:41 - wrote :
Meitenes, padalaties, uz kādām pannām cepjat un šmorējat un kādos katlos vārat???

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 11.01.2009 05:02 | Ответить на этот комментарий
11/01/2009 05:02:33 - wrote :
Es uz šo jautājumu atbildēšu tā-,kad decembrī sāku ar SV,un lasīju ,kādos milzumdārgos traukos jūs gatavojat,domāju,ka man arī uz to pamazām ir jātiecas-bet-kam nu nav naudas bijis līdz šim,tam nu nav.....Dažus lētus katliņu gan nopirku-vienkārši smukumam,lai virtuve būtu patīkamāka,un starpšiem katliņiem piormo reizi manā mūžā ir katliņš ar caurduri vākā,kam ir divas pozitīvas lietas-var sutināt ar ciesi noslēgtu vāku,jo tvaiks izdalīsies pa caurumiņiem un var forši noliet ūdeni pēc kartupeļu,makaronu utt vārīšanas-man šis katliņš jau kļuvis ļoti mīļs,jo ievērojami atvieglo element āras lietas,kas gan visu mūžu darītas pa vienkāršam-nu tas pagaidam arī viss

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 11.01.2009 09:30 | Ответить на этот комментарий
11/01/2009 09:30:54 - wrote :
Man ir Gastrolux panna, Matterm firma tāda izplatīja, mēs ar vīramammu, protams, uzķērāmies... Bet ir laba, maz vajag taukvielu, nerauj klāt, ilgi tur siltumu, var ar cirvi kaut maisīt saturu, nevajag uztraukties, ka nolēks nost teflons, bet pārējās pannas un katli man ir TEFAL (nekas veselīgs, bet, kad "nobeigsies", tad tik pirkšu jaunus). Vēl sen, sen uzķēros uz Eastcon firmas karstā gaisa krāsns (liels katls, kuram no vāka pūš karsto gaisu, var salikt vius uz restītēm) - kaut kādu gaļiņu var ātri uzcept, vai karstmaizes (man tosterī neptīk īpaši...), bet - tā gaļiņa ir jāuzmana, jo tā krāsns visu "žāvē"(kā jau karstā gaisa krāsns...), turklāt biki jau ir pārslavēta...

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 11.01.2009 10:00 | Ответить на этот комментарий
11/01/2009 10:00:47 - wrote :
man ir pirms 12 gadiem pirkts katlu komplekts.tie bija pirmie lētie katli un pirmie katli komplektā veseli 5.laikam kopā 25ls maksāja.vāki no stikliem,uzliek uz uguns un neplīst(netīšam,kad noliek uz blakus riņķa,kad aizmirsis gāzi noslēgt).pannas man ir vēl vecākas.mūsu pašu padomju pannas.vīrs gan nopirka vok pannu,bet uz mūsu mazās plīts neuzlīda,aizvedu uz dārzu.un tad man ir caurduris-vēdeklītis.ieliekams jebkurā katlā un var sutināt.vēl man ir parastā pīle.vēl stikla cepamtrauks ar vāku.iepirku sv cepamplēves,bet nelietoju,jo es tik reti eļļu izmantoju...bija ari viena ar tefal parklajumu no lētā gala,dažus gadus izvilka....nekā diža,bet man pietiek!

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 11.01.2009 10:36 | Ответить на этот комментарий
11/01/2009 10:36:42 - mumins1980 wrote :
Man ir Gastrolux panna, Matterm firma tāda izplatīja, mēs ar vīramammu, protams, uzķērāmies... Bet ir laba, maz vajag taukvielu, nerauj klāt, ilgi tur siltumu, var ar cirvi kaut maisīt saturu, nevajag ...
Vo vo-tie dargie brīnumi bieži ir krietnim pārslavēti!!!!!Tā kā manos 20pāri gados tādu nemaz nebija un itin labi varu pagatavot uz tiem pašiem lētajiem....Un par to teflonu jau ar pārspīlets tas kaitīgums-tomēr pannas lētas un var atkal pec gada nomainīt,kad jau paskrāpēta-tomēr cept ir viegli un piedegt nekas nepiedeg....

Гость
Опубликовано: 11.01.2009 12:07 | Ответить на этот комментарий
11/01/2009 12:07:52 - gitiene wrote :
Vo vo-tie dargie brīnumi bieži ir krietnim pārslavēti!!!!!Tā kā manos 20pāri gados tādu nemaz nebija un itin labi varu pagatavot uz tiem pašiem lētajiem....Un par to teflonu jau ar pārspīlets tas kait ...
Nu man jau gandrīz 10 gadus ir izslavētais  Zepter. Par to gan varu teikt tikai vislabākos vārdus, vēl aizvien... Nu  nevar salīdzināt gatavošnu ar parastajiem katliem un šiem.  Vārīt kartupeļus gandrīz bez ūdens, citus dārzeņus vispār bez ūdens citur grūti. Es saprotu, ka caurdurī arī var sautēt, bet tur tomēr no dārzeņa  sula, kas izdalās tiek zaudēta. Te ir tas princips, ka no sulīgākajiem dārzeņiem izdalījusies sula jau veido mērcīti un tas  darbojas kā garšvielas. Un pilnīgi bez taukvielām... Pamatā tādi ir tomāti, kabači, baklažāni, kas veido mērci.  Ja tos neliek tad ir vienkārši bez ūdens vārīti dārzeņi. Pannām ir īpašība cept bez taukvielām, mēdz jau arī piedegt, kā pie jebkuras pannas, protams, it sevišķi ja pirms cepšnas nesakarsē pietiekami, tad pielīp. Sanāk kaut kas vidējs starp krāsnī un uz pannas ceptu. Vienīgais ko grūti panākt ir tās ļoti kraukšķošās garoziņas, kad cep taukvielās, tas sanāk tikai uz teflona pannas. Bet nu to man jau vairs nevajag... Cerams.

crearting
					Poste: 246
crearting (on-line)
Опубликовано: 11.01.2009 12:08 | Ответить на этот комментарий
11/01/2009 12:08:35 - wrote :
tas bija manis

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 12.01.2009 03:12 | Ответить на этот комментарий
12/01/2009 03:12:41 - wrote :
Te ir tas princips, ka no sulīgākajiem dārzeņiem izdalījusies sula jau veido mērcīti un tas darbojas kā garšvielas. Un pilnīgi bez taukvielām... Pamatā tādi ir tomāti, kabači, baklažāni, kas veido m ...
To var izdarīt jebkurā normālā katlā-tā jau tam arī jābū,ka dārzeņi paši izdala suliņu(tavi nosauktie-pārejiem NEdaudz ūdens vajadzīgs),un tā saucās nevis vārīšana,bet sautēšana savā sulā-es vienmēr tā daru-nemaz citadi nevaru iedomāties....ar tiem pašiem parastajiem traukiem....

aijuks
					Poste: 47
aijuks (on-line)
Опубликовано: 12.01.2009 11:03 | Ответить на этот комментарий
12/01/2009 11:03:17 - wrote :
Nu man jau gandrīz 10 gadus ir izslavētais Zepter. Par to gan varu teikt tikai vislabākos vārdus, vēl aizvien... Nu nevar salīdzināt gatavošnu ar parastajiem katliem un šiem. Vārīt kartupeļus gandr ...

Zepter ir suppercik maniem paziņām ir un lieto, pati vēl maksāju par pannu, kad dabūšu tad gan vēl veselīgāk gatavošu, bet pagaidām lietoju arī tīri parastus katlus, kurus kādreiz nopirku Anttilā, ar dubulto dibenu un kalpo labi nu jau kādus 8 gadus būs, tikai rokturi sāk noplīst.. Par Gastrolux arī varu tekt tikai to labāko, jo lietoju pannu un pīļu pannu, taukus tiešām nevajag, es cepu pankūkas bes taukiem


aijuks
					Poste: 47
aijuks (on-line)
Опубликовано: 12.01.2009 11:05 | Ответить на этот комментарий
12/01/2009 11:05:40 - wrote :

man vispār patīk rosīties virtuvē un gribas lai arī trauki būtu skaisti un labi, kvalitatīvi, bet tagd jo īpaši, šajā svara nomešanas procesā gribas kaut ko skaistu, tad arī tas asums lielāks vienīgais trūkums ir laiks kas man ir tik maz


gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 12.01.2009 13:47 | Ответить на этот комментарий
12/01/2009 13:47:48 - gitiene wrote :
To var izdarīt jebkurā normālā katlā-tā jau tam arī jābū,ka dārzeņi paši izdala suliņu(tavi nosauktie-pārejiem NEdaudz ūdens vajadzīgs),un tā saucās nevis vārīšana,bet sautēšana savā sulā-es vienmēr t ...
Tas jau nenozīmē,ka es esmu pret dārgajiem katliem-kam pietiek naudas,ļoti labi......bet kam nepietiek,nebēdājiet,var veselīgi izgatavot jebkurā traukā

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 12.01.2009 22:12 | Ответить на этот комментарий
12/01/2009 22:12:29 - gitiene wrote :
Tas jau nenozīmē,ka es esmu pret dārgajiem katliem-kam pietiek naudas,ļoti labi......bet kam nepietiek,nebēdājiet,var veselīgi izgatavot jebkurā traukā
Es arī tāpat domāju... Parsatajā pīlē arī viss sanāk super!!! Un...VISS LABUMS, MANUPRĀT, IR PAVĀRĀ, nevis pannā vai katlā!!!

crearting
					Poste: 246
crearting (on-line)
Опубликовано: 12.01.2009 22:40 | Ответить на этот комментарий
12/01/2009 22:40:11 - mumins1980 wrote :
Es arī tāpat domāju... Parsatajā pīlē arī viss sanāk super!!! Un...VISS LABUMS, MANUPRĀT, IR PAVĀRĀ, nevis pannā vai katlā!!!
Protams! Tikai tad lielāka māka bija vajadzīga, lai labi sanāktu. Pirms tam man bija pavisam slikti katli, kas bja mantojums no padomju laika, pat kaut kādi alumīnija. Pēc tiem jau lēciens kvalitātē bija izcils, tagad jau katli ir labi arī parastāki. Jāatzīstas, ka gadiem ilgi neesmu citos gatavojusi, jo citu nemaz nav, tā ka nestrīdos. Labi pavāri pat uz parasta bleķa gabala var pagatavot brīnumus. Man patika raidījums'' Ēst ir manā dabā'' kur ar minimāliem līdzekļiem un bez īpašiem traukiem brīnīšķīgi gatavoja.  Panna cepšanai gan man ir arī teflona, bet tāda bieza.   

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 13.01.2009 00:46 | Ответить на этот комментарий
13/01/2009 00:46:29 - mumins1980 wrote :
Es arī tāpat domāju... Parsatajā pīlē arī viss sanāk super!!! Un...VISS LABUMS, MANUPRĀT, IR PAVĀRĀ, nevis pannā vai katlā!!!
MUMIN-

zane87
					Poste: 3
zane87 (on-line)
Опубликовано: 13.01.2009 12:37 | Ответить на этот комментарий
13/01/2009 12:37:20 - wrote :

tiesam


aijuks
					Poste: 47
aijuks (on-line)
Опубликовано: 13.01.2009 12:38 | Ответить на этот комментарий
13/01/2009 12:38:05 - mumins1980 wrote :
Es arī tāpat domāju... Parsatajā pīlē arī viss sanāk super!!! Un...VISS LABUMS, MANUPRĀT, IR PAVĀRĀ, nevis pannā vai katlā!!!
es jau arī tāpat domāju, tikia komentārs par to ka laiks ietaupās, nav jāstāv pie katla un vēl citi labumi...man jau galvenais ir laika trūkums, kuru gribas ietaupīt kaut mazliet priekš sevis, citādi........ko domājat ka man naudas par daudz? nu nē taču bet lēnītēm, samaksājot pa druskai vien, ir iespēja pamēģināt arī ko tādu kas citiem ikdiena

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 13.01.2009 16:31 | Ответить на этот комментарий
13/01/2009 16:31:12 - aijuks wrote :
es jau arī tāpat domāju, tikia komentārs par to ka laiks ietaupās, nav jāstāv pie katla un vēl citi labumi...man jau galvenais ir laika trūkums, kuru gribas ietaupīt kaut mazliet priekš sevis, citādi. ...
Ai, tas jau nebija TĀ domāst, Aijuk, man jau arī ir šis tas no dārgākā gala pa santīmam sačubināts, bet - vnk visi var visu, ja tik ir galva uz pleciem!!!

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 13.01.2009 16:34 | Ответить на этот комментарий
13/01/2009 16:34:40 - wrote :
bet,vienai riktīgai nepiedegošai pannai mājās ir jābūt,kaut vai ciemiņus gaidot,lai ir uz kā kotleti zicept,lai nav jauztraucas,ka pierauj visu pie pannas.(mans vīrs tā mocījās uz parastās pannas,visu rāva klāt...)

viena (on-line)
Опубликовано: 06.02.2009 17:49 | Ответить на этот комментарий
06/02/2009 17:49:16 - wrote :
Neviens neko nesaka par čuguna traukiem (pannas, sautējamie katli) - vai tos vairs neviens nelieto? Es nedomāju tikai dārgos franču vai vācu, bet ir jau arī Ukrainas vai Krievijas ražojuma.

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 07.02.2009 08:43 | Ответить на этот комментарий
07/02/2009 08:43:29 - viena wrote :
Neviens neko nesaka par čuguna traukiem (pannas, sautējamie katli) - vai tos vairs neviens nelieto? Es nedomāju tikai dārgos franču vai vācu, bet ir jau arī Ukrainas vai Krievijas ražojuma.
Čuguna trauki ir labi,tomēr viņi pras pavairāk taukvielu,nekā nepiedegošie

Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Опубликовано: 07.04.2009 11:02 | Ответить на этот комментарий
07/04/2009 11:02:22 - wrote :

Man ir Berghoff katli un tipa - panna katls. Gribētu teikt, ka tas pats Zepters tik lētāk. Un vēl man ir börner panna. Fantastiska! Tajā patiesi var cept bez taukiem un atšķirībā no citām pannā produktu tik tiešām var apcept brūnu, nevis tikai izsutināt. Börner rīvītes arī ir neaisztājams palīgs virtuvē.


Meks (on-line)
Опубликовано: 07.04.2009 13:11 | Ответить на этот комментарий
07/04/2009 13:11:21 - Ita wrote :
Man ir Berghoff katli un tipa - panna katls. Gribētu teikt, ka tas pats Zepters tik lētāk. Un vēl man ir börner panna. Fantastiska! Tajā patiesi var cept bez taukiem un atšķirībā no citām pannā prod ...
Cik tāds maksā? Un kur pirki? Zepters, tomēr, ir baigi dārgs!

Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Опубликовано: 07.04.2009 13:14 | Ответить на этот комментарий
07/04/2009 13:14:03 - wrote :
Berghoff veikali ir Alfā, Olimpijā, tos zinu droši. Kur vēl - nezinu

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 12.06.2009 13:17 | Ответить на этот комментарий
12/06/2009 13:17:54 - wrote :
es izmantoju visprastakos katlus un pannas un ēdiens sanāk brīnumjauks.ir jāmīl gatavot ēst,jāgatavo ar mīlestību ,tad nevajag nekādus dārgos kastroļus

pegija
					Poste: 243
pegija (on-line)
Опубликовано: 12.06.2009 13:23 | Ответить на этот комментарий
12/06/2009 13:23:04 - wrote :
kāds varbūt krāj RIMI uzlīmes un iegādājies kādu no pannām/kastroļiem?? man it kā 2 porcijas piekrātas - nezinu, ko lai paņem..it kā sliecos uz tās grillpannas izmēģināšanu!!

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 12.06.2009 14:22 | Ответить на этот комментарий
12/06/2009 14:22:35 - pegija wrote :
kāds varbūt krāj RIMI uzlīmes un iegādājies kādu no pannām/kastroļiem?? man it kā 2 porcijas piekrātas - nezinu, ko lai paņem..it kā sliecos uz tās grillpannas izmēģināšanu!!
ņem ko gribi visi ir ari maxima ir

iignja
					Poste: 935
iignja (on-line)
Опубликовано: 12.06.2009 19:30 | Ответить на этот комментарий
12/06/2009 19:30:44 - Ita wrote :
Man ir Berghoff katli un tipa - panna katls. Gribētu teikt, ka tas pats Zepters tik lētāk. Un vēl man ir börner panna. Fantastiska! Tajā patiesi var cept bez taukiem un atšķirībā no citām pannā produk ...
tikko izņēmu par Maximas zīmītēm divas pannas ko tur piedāvā......ļoooti foršas taukus vajag minimāli tik pasmērēt un varbūt var iztikt arī bez un ceums sanāk tiešām kā cepums...tagad visu cepu uz tām.Tikko izcepu ābolu- biezpiena pankūciņas ar mazkaloriju ievārījumu.Izcepās ideāli un ir tiešām ceptas nevis piedegušas vai no pannas ar varu raujamas nost.

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 12.06.2009 20:31 | Ответить на этот комментарий
12/06/2009 20:31:09 - kate wrote :
es izmantoju visprastakos katlus un pannas un ēdiens sanāk brīnumjauks.ir jāmīl gatavot ēst,jāgatavo ar mīlestību ,tad nevajag nekādus dārgos kastroļus
Pilnīgi piekrītu, ka ar mīlestību, prieku gatavots ēdiens ir daudz garšīgāks nekā, ja to dara ar nepatiku.

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 12.06.2009 23:13 | Ответить на этот комментарий
12/06/2009 23:13:30 - AnitaL wrote :
Pilnīgi piekrītu, ka ar mīlestību, prieku gatavots ēdiens ir daudz garšīgāks nekā, ja to dara ar nepatiku.
Ikvienam darbiņam patīk, ja to mīl, tad tas izdodas!!! Ja mēs mīlēsim katru mūsu dienu, pašas sevi un apkārtējos, tad mums daudz vairāk veiksies un būsim pašas laimīgākas!!! Par spīti krīzēm un par spītii potenciālajai nabadzībai!!!

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 13.06.2009 04:27 | Ответить на этот комментарий
13/06/2009 04:27:11 - AnitaL wrote :
Pilnīgi piekrītu, ka ar mīlestību, prieku gatavots ēdiens ir daudz garšīgāks nekā, ja to dara ar nepatiku.
Ja man nepatīk -tad es arī negatavoju-vienkārši nespēju-vienmēr gatavoju tikai tad,kad gribās un patīk!!!!!!!!

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 13.06.2009 11:47 | Ответить на этот комментарий
13/06/2009 11:47:05 - gitiene wrote :
Ja man nepatīk -tad es arī negatavoju-vienkārši nespēju-vienmēr gatavoju tikai tad,kad gribās un patīk!!!!!!!!
Tieši tā, jo tad nekas prātīgs nesanāk, kaut kas piedeg vai sarauj kunkulī!!!

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 21.10.2009 15:26 | Ответить на этот комментарий
21/10/2009 15:26:23 - wrote :
Hei, tikko nejauši ielīdu sadaļā "Veikals" - mums būs jauni katli un varēs nopirkt svarus!!!!

fortunina (on-line)
Опубликовано: 21.10.2009 15:45 | Ответить на этот комментарий
21/10/2009 15:45:40 - mumins1980 wrote :
Hei, tikko nejauši ielīdu sadaļā "Veikals" - mums būs jauni katli un varēs nopirkt svarus!!!!
vai kāda ir lietojusi tos lēnv\ares kalus? Izklausās labi.

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 21.10.2009 16:57 | Ответить на этот комментарий
21/10/2009 16:57:35 - wrote :
O! Tie lēnvāres katli gan baigi iekārdina-iedomājieties-iesviežu uz nakti visas sasāvdaļas un no rīta ēdu sātīgas ,vitamīņainasun siltas brokastis....Kas var būt vilinošāk?????Vai dodotes uz dienu prom,samet visu iekšā,vakarā atgriezies,un ēdiens tevi jau gaida

fortunina (on-line)
Опубликовано: 21.10.2009 18:56 | Ответить на этот комментарий
21/10/2009 18:56:39 - wrote :
Bet es atkl domāju, vai tas r droši - atstāt, ja pats esi prom visu dienu. bet izklausās vilinoši, tiešām.

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 22.10.2009 07:56 | Ответить на этот комментарий
22/10/2009 07:56:28 - fortunina wrote :
Bet es atkl domāju, vai tas r droši - atstāt, ja pats esi prom visu dienu. bet izklausās vilinoši, tiešām.
nekas nav droši....ari veļasmašinu nevar bez uzraudzibas atstat.cik nav dzirdets,ka pēkšņi jauna mašina gāž visu udeni ara uz kaimiņiem....

Jana
					Poste: 448
Jana (on-line)
Опубликовано: 22.10.2009 09:06 | Ответить на этот комментарий
22/10/2009 09:06:55 - kate wrote :
nekas nav droši....ari veļasmašinu nevar bez uzraudzibas atstat.cik nav dzirdets,ka pēkšņi jauna mašina gāž visu udeni ara uz kaimiņiem....

Nekas nav droši, istabā sēdēt ar nav droši un kur nu vēl p ceļu staigāt.Tas jautrībai, bet nu padomā Kate, ka ledusskapis taču darbojas nepārtraukti un ne jau nu uz svecēm, reti kurš arī TV atvieno no elektrības utt.

Nevajag raidīt visumā sliktas domas. THE SECRET


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 22.10.2009 09:35 | Ответить на этот комментарий
22/10/2009 09:35:30 - Jana wrote :
Nekas nav droši, istabā sēdēt ar nav droši un kur nu vēl p ceļu staigāt.Tas jautrībai, bet nu padomā Kate, ka ledusskapis taču darbojas nepārtraukti un ne jau nu uz svecēm, reti kurš arī TV atvieno no ...

zeze (on-line)
Опубликовано: 22.10.2009 12:10 | Ответить на этот комментарий
22/10/2009 12:10:49 - wrote :
Janai ir pinīga taisnība, mēs no mājas izejot atstājam darboties gan ledusskapi, gan kontaktā ieslēgtu televizoru, gan radio. Lēnvāres katla jauda ir tikai 0,2kW, kas ir 3 reizes mazāk kā mūsu mājas ledusskapim, tāpēc tas ir vēl drošāk kā mūsu ieslēgtais ledusskapis. Katlā ēdiens izdodas fantastisks, tas nekad nepiedeg un nekad nepārvārās. Vakar man lēnvāres katls vārīja šķelto zirņu zupu, no rīta saliku visu reizē iekšā un uz darbu prom, bērniem nākot no skolas tos gaidīja garda zupiņa.Šodien uzliku vārīties liellopa mēli un liellopa gaļas gabalu (rīt nāk ciemiņi), klāt nav jāstāv, putas nav jāsmeļ, bet kas par garšīgu gaļiņu sanāk..........MMM.

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 22.10.2009 13:56 | Ответить на этот комментарий
22/10/2009 13:56:19 - zeze wrote :
Janai ir pinīga taisnība, mēs no mājas izejot atstājam darboties gan ledusskapi, gan kontaktā ieslēgtu televizoru, gan radio. Lēnvāres katla jauda ir tikai 0,2kW, kas ir 3 reizes mazāk kā mūsu mājas l ...
Tad man ir jautājums par zirņiem-varbūt tad viņi nav jāmērcē,pirms gatavošanas šādā katlā???????

hariba
					Poste: 360
hariba (on-line)
Опубликовано: 23.10.2009 12:41 | Ответить на этот комментарий
23/10/2009 12:41:18 - wrote :
Tikko viirins nopirka leenvaares katlu, riit izmeeginaasu (uz cieminiem) tad daliisos pieredzee.

fortunina (on-line)
Опубликовано: 23.10.2009 12:57 | Ответить на этот комментарий
23/10/2009 12:57:07 - wrote :
Gaidām atsauksmes

zeze (on-line)
Опубликовано: 23.10.2009 15:51 | Ответить на этот комментарий
23/10/2009 15:51:19 - wrote :
Zirņi pirms gatavošanas nav jāmērcē, tikai jānoskalo no veikala putekļiem:)

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 23.10.2009 17:20 | Ответить на этот комментарий
23/10/2009 17:20:41 - zeze wrote :
Zirņi pirms gatavošanas nav jāmērcē, tikai jānoskalo no veikala putekļiem:)
Laikam tad būs jāpasūta šitais lielais katls ,kad vīram būs alga....Vispār,nez vai birojā uz vietas nevar tos katlus apskatīt un pie reizes arī nopirkt??????

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 26.10.2009 08:59 | Ответить на этот комментарий
26/10/2009 08:59:36 - hariba wrote :
Tikko viirins nopirka leenvaares katlu, riit izmeeginaasu (uz cieminiem) tad daliisos pieredzee.
Rītdiena,cik es saprotu jau ir pagājusi-nepacietīgi gaidām atsauksmes!!!!!!!

zeze (on-line)
Опубликовано: 28.10.2009 20:45 | Ответить на этот комментарий
28/10/2009 20:45:50 - wrote :
Gitien, vai piektdien nebūsiet birojā uz skaistuma procedūrām, tur varētu atstāt lēnvāres katlu ko Jums apskatīt un pataustīt

hariba
					Poste: 360
hariba (on-line)
Опубликовано: 31.10.2009 02:08 | Ответить на этот комментарий
31/10/2009 02:08:23 - wrote :

Nu atskaitos.

Straadaa super, es gan veel neesmu piesaavusies, jo man daarzeni paarvaariijaas putraa.

Riit meeginaasu plovu. Manam katlam ir triis reziimi aatrais , videejais un leenais. Parasti visu gatavoju uz aatro reziimu pilnu likt nevar, jo vaaroties iet paari. Peerkot jaaskataas, lai iekseejais pods buutu keramikas. Esmu gan izmeeginaajusi, bet juutos ka veel jaapiesaujas. Domaaju, ka ja garso stipri savaariiti daarzeni ir OK.


hariba
					Poste: 360
hariba (on-line)
Опубликовано: 31.10.2009 02:15 | Ответить на этот комментарий
31/10/2009 02:15:07 - wrote :
Uz cieminiem izmeeginaaju lielopu galas rullisus vaariiju no deviniem riitaa uz aatraa reziima ap diviem bija gatavi pilniigi miiksti, mees eedaam ap cetriem ( tureeju uz leenaa reziima) bija miiksti, vieniigi es saakot gatavot piesaavu uudeni drusku uudenaina garsa bija. Naakoso reizi gatavoju vistas un daarzenu sauteejumu un uudeni neliku nemaz, bija suliigs un garsiigs, vieniigi izjuka gan gala gan daarzeni laikam par ilgu sutinaaju.

zeze (on-line)
Опубликовано: 31.10.2009 11:53 | Ответить на этот комментарий
31/10/2009 11:53:43 - wrote :
Man gan dārzeņi neizjūk nekad, tieši otrādi vienmēr priecājos, ka pat pēc 10 stundām kartupelīši un burkāni zupā stāv kubiņos kā sākumā ielikti. Arī pāri katlam šķidrums nekad neiet, jo tas vienkārši nav iespējams, viņš pat gatavojoties nevārās un īstiem lēnvāres katliem ir tikai keramikas iekšējais pods.Hariba, kur Jūs pirkāt to katliņu, tas liekas ir savādāks, nekā piedāvā Figūras Draugu "veikals?

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 31.10.2009 15:41 | Ответить на этот комментарий
31/10/2009 15:41:19 - wrote :
Jā,palasot Haribas rakstīto,esarī secinu,ka tas nav tas katliņš,jo tanī katiņā ,ko piedāvā FD,taču nekas nevārās........Es tieši kā pašlaik gatavoju vistu ar šampinjoniem un papriku un tomātiem un domāju-johaidī-garšīgs jau būs ,bet 90% vērtīguma būs zudis.......ĀTRĀK GRIBU LĒNVĀRES KATLU!!!!!!Tad man visi vitamīni saglabāsies!!!!!!


Страница: [1]   2   (Страница 50)

Высказать своё мнение


click emoticon to add