Kā jauna motivācija var būt kāda veca, laba sapņa piepildīšana. /***/

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Katli, pannas???


Страница: 1   [2]   (Страница 50)
hariba
					Poste: 360
hariba (on-line)
Опубликовано: 31.10.2009 17:59 | Ответить на этот комментарий
31/10/2009 17:59:57 - zeze wrote :
Hariba, kur Jūs pirkāt to katliņu, tas liekas ir savādāks, nekā piedāvā Figūras Draugu "veikals?

\\\es dziivoju Iirijaa un katlu pirku vieteejajaa veikalaa, te bija kaadi divdesmit veidi tie katli. Esmu izurbusies tik taalu, ka leenvaare ir tiesi reziimaa slow, bet manam katlam ir veel divi aatraaki reziimi taa ka vienkaarsi esmu izveeleejusies parastas vaariisanas reziimu. Paarceelu plova gatavosanu uz riitdienu tad gan meeginaasu iisto leenvaares fun kciju


AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 01.11.2009 17:39 | Ответить на этот комментарий
01/11/2009 17:39:21 - wrote :
Droši vien esmu liela skeptiķe, bet kaut kā neticās, ka vārot, lai tas arī būtu apm 70 grādi, stundas 5-8 saglabātos visi vitamīni.

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 01.11.2009 18:06 | Ответить на этот комментарий
01/11/2009 18:06:50 - wrote :

aes ņemšu vērā Gitienes ieteikumu,ka virtuvē -vislielākos un gardākos brīnumus var izgatavot,ja ir normāla plīts un normāli kastroļi un panas.... un ka mūsu tehnoloģijas laikmetā ,labāk ir vairāk kustēties...

ari sāku pētīt kastroļus,kādus jūs izmantojat,labi ,ka uzdūros Gitienes teiktajam..pietiks man ar savejiem parastajiem katliņiem...


gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 01.11.2009 19:18 | Ответить на этот комментарий
01/11/2009 19:18:54 - kate wrote :
aes ņemšu vērā Gitienes ieteikumu,ka virtuvē -vislielākos un gardākos brīnumus var izgatavot,ja ir normāla plīts un normāli kastroļi un panas.... un ka mūsu tehnoloģijas laikmetā ,labāk ir vairāk kust ...
Tas gan-man ar līdz šim ir pieticis-jo garšas ziņā visparastākajā kastrolītī var burvīgu ēdienu pagatavot,bet šeit mani pieķēra tā doma par tiem vitamīniem

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 02.11.2009 12:37 | Ответить на этот комментарий
02/11/2009 12:37:35 - wrote :
un man nav problemu ar dārzeņu sautēšanu.tam vispar vajag tikai 15 min.problema ir nomizot un sagriezt pilnu lielo katlu.vienu dienu mizoju burkānus,griezu smuki gabaliņos.gatavoju sautējumu.burkānus vispar grūti sagriezt...rezultata,ko es sūri grūti gatavoju,aprija 15 min

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 02.11.2009 15:30 | Ответить на этот комментарий
02/11/2009 15:30:46 - kate wrote :
un man nav problemu ar dārzeņu sautēšanu.tam vispar vajag tikai 15 min.problema ir nomizot un sagriezt pilnu lielo katlu.vienu dienu mizoju burkānus,griezu smuki gabaliņos.gatavoju sautējumu.burkānus ...
Tā ir -mēs sagatavojam veselu baļļu,un ,kad skatāmies  katlā,lai sev otrā dienā ko uzsildītu,izrādās,ka viss kvantums izgaisis

Sunfun
					Poste: 143
Sunfun (on-line)
Опубликовано: 02.11.2009 15:32 | Ответить на этот комментарий
02/11/2009 15:32:55 - wrote :
Khmmm...kaut kā neviens šeit pat nepiemin tvaicējamos katlus. Manā virtuvē tas ir mans labākais palīgs...gan risu...gan griķu...gan zirņu vārīšanā...un galvenais nav jāstāv klāt...kad izvārās...pārslēdzas siltuma režīmā un sāk strādāt kā termoss Ļoti laba lietiņa. ak...jā...un virspusē ir sietiņš, kurā var tvaicēt...visu ko var iztviacēt...paralēlu, kamēr vāras pamatsastāvs.

fortunina (on-line)
Опубликовано: 02.11.2009 15:58 | Ответить на этот комментарий
02/11/2009 15:58:59 - Sunfun wrote :
Khmmm...kaut kā neviens šeit pat nepiemin tvaicējamos katlus. Manā virtuvē tas ir mans labākais palīgs...gan risu...gan griķu...gan zirņu vārīšanā...un galvenais nav jāstāv klāt...kad izvārās...pārslē ...

Lūdzu pastāsti, kāds Tev ir šis katls un par cik iegādāji. Mani ieinteresēja šāds katliņš. Zinu,ka paziņām bija Top shopā pirkts, bet tas tecēja pāri un nelikās kvalitatīvs.


Sunfun
					Poste: 143
Sunfun (on-line)
Опубликовано: 02.11.2009 16:06 | Ответить на этот комментарий
02/11/2009 16:06:19 - wrote :

Pavisam nesen šo katlu pirku kā dāvanu uz Lienes un Jāņa asara ielas stūra ir delikatešu veikliņš, kur var dažādas labas lietiņas...gan garšvielas (starp citu tur ir visgaršīgākā izlejamā Kikkoman sojas mērce) gan dažādus specifiskus virtuves instrumentus iegādāt...un maksāja ap 25 Ls...cena bija atkarīga no izmēra...man bija kaut kād vidējais.pati gan pirku MC2...arī ap 25 Ls, bet tur, noteikti, vairs nav


fortunina (on-line)
Опубликовано: 02.11.2009 18:14 | Ответить на этот комментарий
02/11/2009 18:14:00 - Sunfun wrote :
Pavisam nesen šo katlu pirku kā dāvanu uz Lienes un Jāņa asara ielas stūra ir delikatešu veikliņš, kur var dažādas labas lietiņas...gan garšvielas (starp citu tur ir visgaršīgākā izlejamā Kikkoman soj ...
Paldies, brīvdienā iešu'lūkot.

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 02.11.2009 19:14 | Ответить на этот комментарий
02/11/2009 19:14:14 - wrote :
es varu muldet uz nebedu,bet mana virtuve ir tikai 4kmetri....vienai pannai un katlam tik vietas

Sunfun
					Poste: 143
Sunfun (on-line)
Опубликовано: 02.11.2009 22:26 | Ответить на этот комментарий
02/11/2009 22:26:55 - kate wrote :
es varu muldet uz nebedu,bet mana virtuve ir tikai 4kmetri....vienai pannai un katlam tik vietas

Tvaicējamā katla priekšrocība ir tā ka viņš ir elektriskais. iespraud kontaktā un atstāj jebkurā vietā...uzliec vāku un tvaiks tikai pa mazu caurumiņu tvaiko ārā...liekas, ka pat nosūcēju nav vērts darbināt


Jana
					Poste: 448
Jana (on-line)
Опубликовано: 03.11.2009 09:04 | Ответить на этот комментарий
03/11/2009 09:04:27 - kate wrote :
es varu muldet uz nebedu,bet mana virtuve ir tikai 4kmetri....vienai pannai un katlam tik vietas
Mēs vienādā situācijā, tik man 6 kvmetri, pietiek vietas vēl tējkannai

Ina. (vada grupu)
Опубликовано: 09.11.2009 11:41 | Ответить на этот комментарий
09/11/2009 11:41:01 - zeze wrote :
Man gan dārzeņi neizjūk nekad, tieši otrādi vienmēr priecājos, ka pat pēc 10 stundām kartupelīši un burkāni zupā stāv kubiņos kā sākumā ielikti. Arī pāri katlam šķidrums nekad neiet, jo tas vienkārši ...
Ko garšīgu pagatavot lēnvāres katlā? Meitenes padalieties! Patreiz katls stāv nelietots. Cik ilgi tāda zupa jāvāra?

zeze (on-line)
Опубликовано: 09.11.2009 23:23 | Ответить на этот комментарий
09/11/2009 23:23:11 - wrote :
Ja gribās dārzeņu zupu, tad sagriez visu ko sirds kāro tāpat kā parastajai zupai - burkānus, sīpolus, kāpostus, rāceņus, kabačus, kartupeļus utt. Visu liec reizē lēnvāres katlā, ja gribas zupu ar gaļu, arī to  liec reizē katlā iekšā ar dārzeņiem, visu pārlej ar ūdeni+sāls, piparu, laurulapa, buljona kubiņi+zaļumi un atstāj uz 8-10 stundām. Es to parasti atstāju ejot prom uz darbu vai ejot gulēt, lai no rīta ģimenei ir gatavas pusdienas ko atstāt. Zupām vienīgi iepriekš apcepu sīpolus un burkānus uz panniņas, tad tie smeķīgāki. Ļoti garda ir skābu kāpostu zupa, tad es katlā reizē lieku gan grūbas, gan nedaudz liesas cūkgaļas, gan kartupeļus, gan ska'bus kāpostus, gan apcetus sīpolus un burkānus+garšvielas, gatavojās ap 8 stundām, bet kas par gardumu iznāk.Un jo ilgāk gatavojas jo garšīgāk.Pamēģini,nenožēlosi!

hariba
					Poste: 360
hariba (on-line)
Опубликовано: 10.11.2009 12:30 | Ответить на этот комментарий
10/11/2009 12:30:59 - wrote :
Es  leenvaares katlaa parasti gatavoju galu taa man sanaak ideaali, ar sakneem veel neesmu piesaavusies. 

Гость
Опубликовано: 11.11.2009 10:58 | Ответить на этот комментарий
11/11/2009 10:58:50 - zeze wrote :
Ja gribās dārzeņu zupu, tad sagriez visu ko sirds kāro tāpat kā parastajai zupai - burkānus, sīpolus, kāpostus, rāceņus, kabačus, kartupeļus utt. Visu liec reizē lēnvāres katlā, ja gribas zupu ar gaļu ...
paldies.....

Jorgs (atbalsta Figūras Draugus)
Опубликовано: 10.12.2009 12:44 | Ответить на этот комментарий
10/12/2009 12:44:38 - wrote :

Nu, protams, Gastrolux trauki nav slikti, bet ir tikai tā, ka apmēram pēc diviem, vai pēc garantijas laika tā burvju virsma sāk lobīties lēnām nost. Reklāmas vakariņās gan stāstija, ka virsma esot daudz izturīgāka. Gan jau būs kāds, kas gribēs pārmest par instrumentiem ar ko strādāju pa pannas virsmu, tad varu teikt tikai to, ka tās ir speciālas lāpstiņas, kaut gan tais pašās vakariņās pārdošanas speciāliste teica, ka viegli aizskar ar metālu pat tad nekas nenotikšot. Man nav nekas pret šo izstrādājumu, tikai gribu teikt, ka nav jēgas izmest tik milzīgu naudu par preci, kura sevi neattaisno. Neredzu nekādu atšķirību starp parastām teflona pārklātām virsmām, kuras kalpos tieši tik pat ilgi, kvalitatīvi un vismaz četras līdz sešas reizes lētāk. Nu tad pienācis laiks saskaitīt. Vienas pannas vietā sanāk citas samērā augstas klases kompānijas trīs līdz četras vienības. Kārtējo reizi pierādās, ka dārgāks ir labāks. Šoreiz ir sanācis tā, ka dārgāks ir vēl dārgāks.


Jorgs (atbalsta Figūras Draugus)
Опубликовано: 10.12.2009 12:46 | Ответить на этот комментарий
10/12/2009 12:46:18 - wrote :

Nu, protams, Gastrolux trauki nav slikti, bet ir tikai tā, ka apmēram pēc diviem, vai pēc garantijas laika tā burvju virsma sāk lobīties lēnām nost. Reklāmas vakariņās gan stāstija, ka virsma esot daudz izturīgāka. Gan jau būs kāds, kas gribēs pārmest par instrumentiem ar ko strādāju pa pannas virsmu, tad varu teikt tikai to, ka tās ir speciālas lāpstiņas, kaut gan tais pašās vakariņās pārdošanas speciāliste teica, ka viegli aizskar ar metālu pat tad nekas nenotikšot. Man nav nekas pret šo izstrādājumu, tikai gribu teikt, ka nav jēgas izmest tik milzīgu naudu par preci, kura sevi neattaisno. Neredzu nekādu atšķirību starp parastām teflona pārklātām virsmām, kuras kalpos tieši tik pat ilgi, kvalitatīvi un vismaz četras līdz sešas reizes lētāk. Nu tad pienācis laiks saskaitīt. Vienas pannas vietā sanāk citas samērā augstas klases kompānijas trīs līdz četras vienības. Kārtējo reizi pierādās, ka dārgāks ir labāks. Šoreiz ir sanācis tā, ka dārgāks ir vēl dārgāks.


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 10.12.2009 14:00 | Ответить на этот комментарий
10/12/2009 14:00:47 - wrote :
nu, nezinu, es par savu Gastrolux pannu nesūdzos! Protams, ka viņa sagriežas un saskrāpējas, bet uz tās cept man ļoti patīk!


Страница: 1   [2]   (Страница 50)

Высказать своё мнение


click emoticon to add